neděle, 05 leden 2014 18:01

Ice Cube se vrací na scénu v květnu s albem Everythang's Corrupt!

Written by 

Ice Cube, nejen významné jméno na hiphopové scéně, ale také umělec, který se kromě rapu věnuje také tvorbě filmů, či psaní scénářů. Tento již rapový veterán má za sebou dlouho kariéru a spoustu alb jak sólových tak i spolu s N.W.A. nebo Westside Connection. Jeho poslední album "I Am the West" je z roku 2010, takže v podstatě po čtyřleté pomlce rapper přináší něco nového. Album s názvem "t" výjde do světa 13.5.2014, tuto informaci Ice Cube prozradil na svém twitteru.

 

Co se týče nějaké té informace o tom, co můžeme očekávat, rapper se ke svému chystanému dílu vyjádřil takto:

 

“This record is for the political heads,” Ice Cube said. "This to me is more a leak at the right time, in time, to drop it. We could have dropped a more catchier tune, but the time wouldn’t have been right. The time is right for 'Everythang’s Corrupt,' so that’s what we wanted to do. We wanted to drop it at this point and time, and then come with a visual to highlight what we’re saying in the music."

 

Takže se bude jednat o vážnější album s politickým kontextem a myslím si, že projednou budeme mít k poslechu i něco málo k zamyšlení.

 

 

Nara

Hip-Hopovou kulturu sleduju už delší dobu a rap je pro mě srdeční záležitost. Osobně radši poslouchám U.S. scénu, proto se mé články převážně týkají umělců za oceánem. Nebráním se ale ani kvalitní tvorbě z Evropy či jiným žánrům.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory