sobota, 13 srpen 2011 10:59

Hudební průmysl pod pokličkou - část první Featured

Written by  D-Toc

Ve vodách YouTube se již delší dobu spekuluje nad tím, zda Illuminati existujou, či nikoliv. Jak jsou mocní, jak hluboko zasahují do vedení vlád různých států... Mnoho konspiračních teorií ohledně Illuminati oblétá svět i ve spojení s Novým Světovým Řádem (N.W.O. - zkratka New World Order).

Otázka je nyní ta, kde hledat informace o fenoménu, který se vyskytuje v písničkách mnoha interpretů, ať už tuzemských tak i zahraničních. Zdá se, že informace tu jsou, ale my je nevidíme. Proto je potřeba si všímat.

 

 

Mnoho lidí zaujal několika-dílný dokument Music Industry Exposed, který už delší dobu existuje prostřednictvím YouTube kanálů, který se snaží vystihnout teoretické fungování hudebního průmysl. Illuminati či N.W.O. spadá do pomyslného pytle konspiračních teorií, které jsou i nejsou obhajitelné. Záleží pouze na tom, jak se na informace ohledně tématu "tajné společnosti", díváte vy sami.

V tomto prvním díle dokumentu se můžete seznámit se základy toho, jak to teoreticky dle autora videa chodí. Seznámíme se s pojmy jako: Rainman, Rain, Illuminati, Secret Society, Umbrella Ella Ella Ella Eh...avšak ne příliš konkrétně, i tak dokument vám ukáže jak častokrát ony hesla jsou používána a v jakých souvislostech. Je to všechno lež a tahání za nitky a nebo pravda, kterou jsme neviděli a nebo nechceme vidět? Připadá Vám něco jasnější či naopak zmatenější? Podívejte se sami a čekejte brzy druhý díl.

 

 

Facebook:

přečteno: {hits}889{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory