pátek, 19 srpen 2011 06:35

Trey Songz - na čem pracuje ? Featured

Written by  Nara

http://www.beatlife.cz/images/stories/obrazky_k_clankum/Trey+Songz.jpgTrey Songz, v posledních letech známé jmnéno , americký úspěšný RnB zpěvák , rapper , song-writter a herec. Svou slávu získal roku 2005 se svým debutovým studiovým albem " I Gotta Make it ".

Album bylo dost úspěšné , některé singly se umístili v prestižních amerických hitparádách, ale to není vše. Jak sám Trey v nedávnem interview řekl : " Vše je o tvrdé dřině, každý rok by měl být lepší než ten předchozí a každé me album by mělo být lepší něž to před tím. "

Po úspěšném debutovém albu Trey vydal další tři studiová alba s názvy "Trey Day" , " Ready" a " Passion, Pain & Pleasure " . Několikrát byl nominovaný na cenu Grammy, ale vyhrál až roku 2010 v BET Award v nominaci nejlepší RnB zpěvák roku .

Během své kariéry spolupracoval se jmény jako jsou Twista, R.Kelly, Troy Taylor , Gucci Mane , Fabolous, Keri Hilson či Soulja Boy. Mohli jste ho také slyšet mezi soundtracky filmu Step Up 3D .

Momentálně , jak se sám zmínil v interview s Glamazons , pracuje na svém v pořadí pátém studiovém albu, které ponese název " Chapter 5" . Co od alba můžeme čekat nám zatím Trey neprozradil , ale každopádně je na co se těšit.

 

přečteno: {hits}893{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory