středa, 15 květen 2013 13:14

Ohebné displeje Youm

Written by 

Oblast ohebných displejů byla vždy velmi lákává jak pro výrobce, tak uživatele. Samsung se snaží o pokrok na tomto poli již několik let a čas od času dostáváme náznak toho, že se mu to i daří. Tentokrát se ale nejedná o žádné spekulace a výmysly. Samsung oficiálně potvrdil, že ohebné tablety a smartphony příjdou, a to v relativně brzké době.

Na letošním veletrhu elektroniny CES konaný v Las Vegas společnost Samsung představila kromě nové vlajkové lodě Galaxy S4, také ohebný dotykový displej který pojmenoval Youm a nechal si ho již patentovat. Displej je revolucí v tomto odvětví. Tyto displeje chce uvést do prodeje už v tomto roce a aby lidé věděli o co jde tak Samsung neváhal a připravil demonstrační video a prototyp telefonu, který měl na jedné straně zahnutý displej, který mohl nezávisle na prostředí zobrazovat různé informace nebo sloužit k ovládání telefonu.

 



 

 

 

přečteno: {hits}1994{/hits} krát

Read 5371 times
David Mateřánka

Moje největší záliba je fotografování, na portál beatlife.cz budu přispívat fotoreporty z akci, kterých se zúčastním a psát info o různých a nadcházejících akcích. A nejčastěji budu přispívat do katagorie lifestyle.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory