neděle, 27 říjen 2013 00:00

SOUTĚŽ o 4 vstupenky na multižánrovou HELL´O´WEEN párty v kostele!

Rate this item
(1 Vote)

Hudební portál BeatLife.cz ti ve spolupráci s BeatLife labelem a dalšími, přináší možnost soutěžit celkem o čtyři vstupenky na unikátní HELL´O´WEEN párty, která se uskuteční v pátek 1. listopadu na exkluzivním místě přímo v odsvěceném kostele SACRE COEUR na Praze 5 v Holečkově ulici.

Přijď se pobavit, zasoutěžit, poslechnout a taky pořádně užit tuto jedinečnou akci, která se jen tak nevidí. U nás máte jedinečnou možnost soutěžit celkem o 4 vstupenky na tuto akci, stačí splnit vskutku jednoduchá pravidla (uvedená níže) a lístky můžou být právě vaše! Vyhlášení výsledků proběhne ve středu 30. října večer a to přímo opět zde na našem webu.

 

 

Pravidla soutěže jsou takhle jednoduchá:

1. Být členem naší fanouškovské stránky. - facebook.com/beatlife.cz

2. Být členem fanouškovské stránky BeatLife labelu . - facebook.com/beatlifelabel
3. Sdílet tuto soutěž na své zdi.
4. Odeslat odkaz na svůj profil na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a sledovat vyhlášení výherců.

 

 

Za pokus nic nedáš a třeba zrovna ty můžeš vyhrát volný vstup a proto se těš na další soutěže, které vám přináší BeatLife.cz!

 

 

 

 

INFORMACE O AKCI:

 

Předběžný program večera:

19:00 - 20:00 (Dj Watra/Dj Hlava - Hiphop,Rap)

20:00 - 21:00 (Dj Pif & Nicole - House b2b 2 Djs)

21:00 - 21:15 (Speaker time - přivítání hostů, představení akce a doprovodného programu)

21:15 - 22:00 (Dj Watra Hiphop,Rap)

22:00 - 22:30 (Live Rap-Hiphop - Hit.M, Henry D)

22:30 - 23:00 (live multigenre artist - Zachy Arts, Oereo,Witty, Eliška Černá-vocal)

23:00 ---> Vyhlášení soutěže o nej. masku a zahájení focení masek (konec cca 23:30)

23:00 - 00:00 (Dj Phil Crow - House)

00:00 - 01:00 (Dj Mad Machine - Dubstep, Drumnbass, Trap + live track DROP THE BOMB a točení videoklipu + BEATLIFE LABEL)

01:00 - 02:00 (Dj Hlava - Dubstep)

02:00 - 03:00 (Dj Bifidus Aktif - Drumnbass Let it Roll crew)

03:00 - 04:00 (Djs Soundeviantz - Drumnbass b2b - 2 Djs)

04:00 - 05:00 (Dj Mazzon - Drumnbass)

 

 

Doraž se svou ZOMBIE maskou na exkluzivní multižánrovou akci tam, kde se jiní kdysi modlili! Staň se součástí veké halloweenské multižánrové party, která se uskuteční na exkluzivním místě přímo v odsvěceném kostele SACRE COEUR na Praze 5 v Holečkově ulici.

 

Zakoupením ticketu v předprodeji získáš vstup na akci za poloviční cenu ( www.beatlifelabel.cz/obchod/helloween-multigenre-exclusive-party/ ) ! Čeká vás nabitý hudební program, krásné hostesky, drinky za super ceny a součástí večera bude kromě dalšího doprovodného programu i natáčení videoklipu na novu taneční songu interpretů z labelu BEATLIFE na hudební podklad producenta MadMachina z Poison Apple. Celá akce se odehraje na jednom z nejlepších sound systému světa FUNKTION - ONE. Atmosféru dokreslí vizualizace a především vaše kostýmy a masky, které budete moci doladit přímo na místě.

 

Zombie drink večera: Jagermeister + Energy drink za 65,- Brzy odhalíme další speciální nabídky:-)

Soutěž o nejlepší ZOMBIE masku – vyhlášení na místě!

 

Soutěž o ceny: Buď jedním z prvních a využij skvělé možnosti a získej tak lístek na akci zcela zdarma! Stačí rozeslat tuto událost všem přátelům a je to! A navíc se dostaneš do slosování o zajímavé ceny! První zveřejněnou cenou je: Voucher na tříchodovou večeři pro dva v restauraci Old Athena ( www.oldathens.cz ).

 

Prodej vstupenek:

1) ON LINE - Je možnost si spolehlivě elektronicky zakoupit vstupenky z našeho webu za více než poloviční cenu ( 100,-), než – li bude na místě a to formou převodu z bankovního účtu, platební kartou či služby Pay Pall. Automaticky vám dorazí potvrzení objednávky mailem a vaše jméno bude na GUEST LISTU, kde se u vstupu prokážete jakýmkoliv dokladem totožnosti. www.beatlifelabel.cz/obchod/helloween-multigenre-exclusive-party/

2) OSOBNÍ ODBĚR – Je možnost si vstupenky osobně zakoupit přímo od níže uvedených pořadatelů akce dle dohody. Pokud tak učiníte do 25.11., pořídíte je za stejnou cenu jako v předprodeji ( 100,- ). Od 26.-30.11. budou za 200,-, pokud se volná místa vyprodají, na místě nebude možné si vstupenku pořídit. Mazzon - tel: 739 263 567 Zachy- tel: 774 941 112 Oer - tel: 607 622 551

3) REZERVACE – Pokud máte zájem se dostavit a chcete si vstupenku rezervovat, ale nejste z Prahy, nemáte platební kartu a kredit na telefonu, je možné si ticket rezervovat na vaše jméno či jméno kamaráda za cenu 150, který zaplatíte na místě, protože právě přišla výplata či byla vykradena trafika:-) Rezervujte zde: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , obratem vám pošleme zpětnou vazbu:-)

4) NA MÍSTĚ – Ten kdo riskne to, že si pořídí lístek na místě tomu držíme palce, nemůžeme však zaručit, kostel SACRE COURE není nafukovací!

 

Plánovaná cena lístku na místě je 250,-

POISON APPLE: www.poisonapple.cz

BEATLIFE LABEL: www.beatlifelabel.cz

Cider FIZZ: www.fizz.cz

 

Všichni, kteří se akce zúčastní souhlasí s tím, že se bude na místě natáčet videoklip, fotit a pořizovat další video materiály. S pozdravem! Tým Posion Aple, BEATLIFE LABEL, Cider FIZZ, barmani, zvukaři, osvětlovači a další..

 

 

Read 4447 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory