neděle, 17 březen 2013 12:17

Dub Artillery, portugalští Ultras a Ul Farma-to vše už v pondělí na Freestyle Mondays!

Written by  TZ

Freestyle Mondays skočilo do třetího roku své existence a jako každý měsíc, tak i v březnu proběhne v Chapeau Rouge další vydání jam session, kde se u majku střídá nespočet MCs za doprovodu živé kapely. V pondělí 18.3. se večer ponese v rytmu reggae a dance hallu, jelikož odvážlivce u mikrofonu doprovodí pražská formace Dub Artillery. Ta má za sebou několik úspěšných let fungování a pro tento večer se představí právě v roli backing bandu.

Hlavním bodem večera bude jako vždy jam a pokud rapuješ, zpíváš nebo děláš beatbox, tak máš právě zde možnost ukázat, co v tobě je. Ti, kteří se chopí této šance, budou mít příležitost stát na pódiu vedle ústecké bandy Ul Farma. Ta nedávno vydala album Gilotina a její frontman Wuty je ostříleným rapovým matadorem. Kluci sebou přivezou i výborného DJe Pecu One a na pražské publikum hrozně těší a představí mu průřez svou dlouholetou hudební historii.

 

Druhým hostem Freestyle Mondays budou portugalští Ultras, kteří budou po kapele Particula druhým portugalským interpretem, z pro nás trochu neobvyklé hip hopové destinace, který v Čechách zahraje. Jejich vystoupení slibuje živelný a striktní rap a show, kterou zajistí početná bandička jménem Ultras.

Celým večerem provedou Vojtaano a On Timon a vokalistka Flowe bude krýt záda live bandu. Zapomenout nesmíme na DJe BA2Se, člena legendárního Chaozzu a také DJe Shock O´, který vám naservíruje vše od hip hopu až k tanečnějším hudebním stylům. Nejste li z Prahy nebo vám čas nedovolí být na Freestyle Mondays osobně, nemusíte o nic přijít, protože veškeré dění je on line streamováno na: http://www.chapeaurouge.cz/vysilame/. Pokud jste o Freestyle Mondays zatím neslyšeli a nevíte, co si po tímto názvem představit, naleznete vše důležité na www.freestylemondays.cz nebo můžete shlédnout průřez jedním z minulých dílů. Těšíme se na nové tváře, rapery, zpěváky a beatboxery už v pondělí 18.března v domácím prostředí klubu Chapeau Rouge! Odhoďte trému a strach, Freestyle Mondays je tu právě pro vás!



 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory