středa, 10 duben 2013 10:54

Lipo tento pátek představí premiérově své úspěšné album v Praze

Written by  Tz

Rodák z Liberce není na hip hopové scéně žádný nováček, společně s Pauliem Garandem a Kenny Roughem tvoří trio BPM, které si za dobu svojí existence získalo nemálo příznivců. Lipo se však v loňském roce rozhodl k odvážnému kroku a vydal své debutové sólo album Víc než hudba. Úspěch, který se dostavil zanedlouho, byl o to větší, že se Lipovi podařilo překročit stín hip hopu a oslovil i širší posluchačkou veřejnost.

Hity jako Ležím v tvé blízkosti nebo Do města přišla zima bourají hitparády na komerčních rádiích a vítězí před ostřílenými matadory české scény. Lipo objel ze svým debutem téměř celou republiku, ale do Prahy přijede zahrát premiérově až nyní. Kdy přesně? Už v pátek 12.4. zahraje Lipo v klubu Ilusion a našlapaný program slibuje, že to bude stát za to!

Dveře nově zrekonstruovaného klubu Ilusion se otevřou ve 20:00 a hned od začátku zabaví návštěvníky DJs: Dug, Zagashi a Shock O´. Po deváté se na pódiu začnou střídat předskokané Dryll, Vojtaano a On Timon, trutnovský Austy a diváky rozhýbe i Freestyle Mondays crew s živou kapelou a zpěvačkou Flowe. Právě to bude příležitost pro rapery či beatboxery v publiku, protože kapela bude hrát ve stylu hip hopu a mikrofon můžeš vzít do ruky třeba i ty! Než nastoupí na stage hlavní hvězda večera, přijde řada na černé koně, které vybral Lipo sám. Těmi bude liberecká formace Atmo Music aka Beef a ODD. Právě ODD je autorem mnoha podmazů pro své známější kolegy a jedním z nich je třeba úspěšný track Retard Paulieho Garanda. ODD se navíc představí i v roli DJe po skončení koncertu.

Po jedenácté se tedy publikum dočká Lipa samotného a určitě je na co se těšit… Zajisté zazní všechny úspěšné hitovky a pozvání přijala i zpěvačka Debbi, která se postará o to, aby bylo provedení hitu Ležím v tvé blízkosti na živo dokonalé… Co dodat? Snad jen, že koncert proběhne v nově otevřeném vinohradském klubu Ilusion, který vzniknul v prostorách legendárního kino sálu. Pouze návštěva tohoto secesního sálu s balkónem vás určitě nadchne a k zahození nejsou ani příjemné ceny na baru. Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji v rámci sítě Ticket-Art.cz a dostatek vstupenek bude i na místě. Takže těšíme se v pátek na viděnou!

 



 

 

 






přečteno: {hits}1947{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory