Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1787
neděle, 13 říjen 2013 17:54

Keepin‘ It Grimy / Official Aftermovie

Written by 

V sobotu 5. října se v pražském klubu Roxy uskutečnila největší grime akce ve střední Evropě pod názvem KEEPIN‘ IT GRIMYA51 v čele se Smackem a ve spolupráci s RoadSound dostali do  pražského Roxy velmi silná jména z UK grime scény např. Newham,  GeneralsC4, D Power Diesle ShaoDow & DJ Logan Sama.

Z české scény samozřejmě nechyběl celý Archetyp // A51 team — SmackFuckstroyTchagun a Ripper. DJ's — NRMN, DrymanShadow DrropWbwoy a Chik.

 

Akci bohužel také doprovázelo pár nepříjemných skutečností, ke kterým si můžete přečíst Smackovo vyjádření:



    "Zdravíme všechny Grime lovers, po Disorderech jsme si dali pauzu, teď uplynul tejden od našeho návratu do Roxy. Dodatečne bychom chtěli poděkovat všem, co dorazili na Keepin it Grimy, obzvlášť těm, co si přišli užít rave plnej kvalitní music. V tejdnu jsem strávil cca hodinu „na koberečku“ v Roxy, kde mi bylo sděleno, že nám odmítaj dát jakejkoli další termín. Rozhodli se tak z jednoho prostýho důvodu, kterým byl bordel na ulici. Krom toho klasicky tagy v klubu, ale jak řikám, hlavní problém – bordel, bitky a blitky na ulici. Samozřejmě má každá mince dvě strany, já sám sem zaregistroval občas nepatřičný chování ochranky a místama možná až moc přísný pravidla týkající se pouštění a nepouštění určitějch osob dovnitř, což sem i vysvětlil provozním, přesto mi bylo řečeno, že další Grime v Roxy takhle už NE. Z části proto píšu tuhle věc, překecal sem totiž majitele, aby nám dal ještě šanci, takže dostáváme jedno zkušební datum – 1.3.2014, který když neproběhne o něco hladším způsobem, Grime se do Roxy už nevrátí. Na příští akci proto čekejte mnou vybranou ochranku venku před vchodem do klubu, která se bude snažit zajistit klid, krom toho tentokrát rozjedeme i předprodej, aby se předešlo shlukování šmejdů na ulici, a lidi měli jistotu, že můžou hned dovnitř. Zmíněný tagy v klubu se taky nesměj opakovat, proto budou kontroly u vstupu o něco striktnější. Detektor kovu, kterej je v UK standart, zatim nehrozí, ale prohledávat se bude víc. Aby se zamezilo „bezpráví“ ohledně nepouštění určitejch lidí dovnitř, budu já osobně až do půlnoci sedět na vstupu, a případný problémy se budu snažit řešit, přesto doufám, že pokud ste si tohle přečetli až sem, pochopíte, že de hlavně o music a ne o to, se co nejvíc zkurvit, nebo někomu zkurvit den, případně noc. Na první březnovej den pro vás opět chystáme něco velkýho, tak nechte negativní sračky doma a přijďte si s náma užít kus historie.

    - Za Archetyp 51 a Roadsound Entertainment – Smack One
"

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory