čtvrtek, 13 březen 2014 00:00

Mugis, Majself, Plexo zahrají poprvé v Praze a zadarmo! / 13.3.

Written by  Tz

Ve čtvrtek 13. března zavítá do pražského klubu Cross v rámci akce More Than Hip Hop slovenská trojice Majself, Mugis a Plexo. Ti si zde odbudou premiéru v české metropoli a je na co se těšit! Kromě zmíněných vystoupí i Honza Peroutka s živou kapelou a dorazí i speciální hosté Wuty (Ul Farma) nebo DJ Fatte (Ty Nikdy label).

Mugis, Majself a Plexo patří momentálně k tomu nejlepšímu, co se dá na slovenské hip hopové scéně najít a v poslední době tahle trojka hojně spolupracuje i s českými kolegy (DJ Fatte, Wuty, Jay Diesel, Idea, Rest atd…). Momentálně hoši brázdí české a slovenské kluby se svým společným albem Parfém a ve čtvrtek 13.3. konečně dorazí i do Prahy, vstup na mejdan je navíc zcela zdarma, tudíž není žádný důvod, proč bys tam měl chybět i ty!

 

 

Mnohými očekávaná show slovenské formace však není jediným programem večera. Další položkou čtvrtečního line upu je vystoupení Honzy Peroutky, který loni vydal fanoušky i kritikou ceněnou jazz-rapovou desku Klukovina a v Crossu zahraje se svou skvěle obsazenou živou kapelou, kde za bubny zasedne jeden z nejlepších českých mladých bubeníků Oliver Lipenský. Předskokany hlavních hvězd bude ze svou freestyle rap show Freestyle Mondays MCs crew a jako host dorazí Wuty z ústecké Ul Farmy. O muziku až do ranního kuropění se postarají DJ Fatte z Ty Nikdy a DJ Dug, rezident Freestyle Mondays.

 

klipy-Majself, Mugis,Plexo:

http://youtu.be/gIUSr1xawpA

https://www.youtube.com/watch?v=x4ALBZhb-vY

klip-Honza Peroutka:

http://www.youtube.com/watch?v=suwE2ljY2l0

 

Vystoupí:

Majself, Mugis, Plexo(SK)

Honza Peroutka+live band

Hosté: DJ Fatte, Wuty, Freestyle Mondays crew+DJ Dug

Vstup:ZDARMA

Facebook event:

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory