pátek, 04 březen 2016 00:00

Britský liquid Drum and Bass projekt Hybrid Minds poprvé v Brně! Featured

Written by  Tz

Liquidators Crew se rozhodla nadělit svým věrným fanouškům pořádný vánoční dárek a proto jsme na první březnový víkend do Brna pozvali světoznámé producentské duo Hybrid Minds, které zde zahraje historicky poprvé!

Jestli máte rádi melodický DnB plný úžasných vokálů, na nic nečekejte a potvrďte účast na oficiální události, kde pro vás mají Liquidators připravené velké množství překvapení, které se dozvíte v průběhu ledna a února.
 
 
Událost: 
 
Hybrid Minds vznikli jako společný projekt Joshe Whitea & Matta Lowea, kteří se na britskou DnB scénu rozhodli přinést jiný pohled na melodic, soulful a atmospheric Drum and Bass. Jejich snažení se velmi záhy setkalo s úspěchem, který by se dal vyjádřit v releasech na labelech jako jsou Audioporn, Mainframe, Allsorts, Fokuz anebo Spearhead.  
 
Hybrid Minds za svou kariéru také stihli vydat jedno výborné studiové album s názvem Mountains, ze kterého je i následující titulní singl. 
 
Mezi širokou vrstvou posluchačů jsou však asi nejznámější díky remixům skladeb z jiných populárních žánrů.
 
Pokud byste chtěli vidět, jak to Hybrid Minds dokáží roztočit naživo, rozhodně se podívejte na záznam jejich živého vystoupení z pražského Crossu.
 
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory