úterý, 15 duben 2014 16:53

Zábavná trička od Trikonator.cz

Written by  Trapp

Už tě nebaví chodit pořád v jedné barvě? Nebo v tričkách, které mají všichni? Proto neváhej a koukni se na Trikonator.cz, kde nalezneš zábavná trička. Nalezneš zde celou škálu triček, ale také brýle, placky a samolepky s různými motivy.

Oblíbenou značkou jsou Viral Brothers. Dva týpci, kteří se na internetu proslavili hlavně díky svým debilním kecům…Trička s nápisy jako: „I ♥ Viral Brothers“, „Že ty sis píchal marihuanu“ anebo „Mám debilní kecy a nestydím se za to“, určitě za zmínku stojí. Kdo rád nosí náramky na ruku, i ten si z nabídky vybere.

 

V jednoduchosti je krása, designéry některých triček napadlo prostě a jednoduše poupravit některé slova a najednou se objeví triko s nápisem převzatým ze sportovní značky EVERCHLAST. Lehkou klasikou v triko-průmyslu se staly MEME trička, znám pouze pár lidí, kteří neví, jak vypadá grumpy cat, obrázek Barnyho s hláškou „True story“ nebo Obamův NOT BAD face. Přece jen jestli víš o někom, kdo tyhle motivy nezná, tak právě v kategorii MEME Trička najdeš i triko, na kterém jsou všechny MEME motivy.

Co mě pobavilo, byl fakt, že týpek se kterým jsem byl na laser game, měl triko zaručující nesmrtelnost při zásahu, právě ze stránky trikonator.cz. To najdete v kategorii GEEK Trička. Jedná se o tričko s nápisem„Video games ruined my life. Good thing I have two extra lives“. Jelikož vyhrál, tak to triko bude mít něco do sebe.

 

Většina teenagerů se těší každý týden na nové epizody jejich oblíbených seriálů, co takhle si čekání zpříjemnit tričkem? Trička ze seriálů jako jsou How I met Your Mother nebo The Big Bang Theory se staly stálicí mezi nejoblíbenějšími tričky. Neváhej a najdi si to pravé tričko na Trikonator.cz.

 

Read 6453 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory