Painman

Painman

čtvrtek, 03 červenec 2014 11:01

LaFre, raper z Lipníku v rozhovoru!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Když se řekne město Lipník nad Bečvou, tak se některým vybaví jméno Hipnotic a já vám přináším rozhovor s jedním členem z této skupiny, s LaFrem. LaFre mimo Hipnotic působí také v poměrně novém Revolta Records a tento rok chystá své první sólo album Metafora. Dost bylo řečí, pohodlně se usaď a zčeknito!!

Nadějný raper Cereal přichází z novým videosinglem z připravovaného alba "Za trest"!

Nejméně aktivní avšak neméně kvalitní člen legendární slovenské crew H16 Cigo přichází jako Malý princ s jeho novým videosinglem "Já to mám"!

Letní X-Games které se konaly v texaském Austinu znají vítěze jaký tu dlouho nebyl a pravděpodobně ani nebude. Je jím totiž teprve 14letý Tom Schaar, který se tak stal druhým nejmladším vítězem historie X-Games.

středa, 04 červen 2014 08:07

To nejlepší z Red Bull Hare Scramble 2014!

Red Bull Hare Scramble je možná nejtěžší Enduro akce světa, při kterém se 500 nejlepších jezdců kvalifikovaných z Iron Road Prologue vydává vstříc vítěznému Red Bull oblouku.

MW přichází s novým klipem k jejich zatím poslednímu albu z loňského roku s názvem "Svět plnej lží".

středa, 13 listopad 2013 00:00

Paulie Garand a jeho klipy k nové desce!

TyNikdy Label, pravděpodobně nejaktivnější a zaslouženě nejznámější rapové uskupení v České republice, nám v poslední době přineslo hned několik desek, ať už to byly Střepy od dvojice Rest&DJ Fatte, Best Of od BoyBandu nebo V hlavní roli od Paulie Garanda. A právě posledně zmiňovaný Paulie Garand chystá po roce své další album,ze kterého již byly zveřejněny dva videosingly, "Kotvim" a "Manifest".

Strana 1 z 2
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory