Oereo pokřitili desku Podtrženo sečteno

oereo - křest

Máme to za sebou… Křest desky Podtrženo sečteno od pražských OEREO proběhl tuto sobotu v pražském Paláci Akropolis.

Večer začal Dj Ba2s od sedmi hodin a po následném Mad Cirkusu na stagi vystoupilo smíchovské duo Riko a Šlapeto z SPZ. Po nich se před fanoušky vystřídali Planet House Jam, Kenas a N8, Krouzmen nebo Timon a Vojtaano….

Od devíti to před majkem rozjel Mc Oer a gramcema točil DJ Watra. Zahráli drtivou většinu tracků, které jsou na albu. Navíc všechny ty tracky podpořili i jejich hosté, kteří na křest dorazili a vystoupili. Návštěvníci si tedy mohli užít live takové jména jako jsou například Barbora Lišková, Michaela Rexová, First, Henry D, Tomáš Brožek nebo Papa Rasty....


OEREO i všichni ostatní ukázali skvělou show zakončenou klasickým rituálem křestu Cdčka. Křest probíhal sektem Zlatý dominik, který je unikátní v tom, že obsahuje plátky 23 karátového zlata! Po pokřtění se párty přesunula z hlavního sálu do ostatních prostorů paláce Akropolis.

Internetová televize AllTv.cz, byla u toho a přináší Vám video, které shrnuje celou akci do neuvěřitelných 13 minut. Lepší jednou vidět než stokrát přečíst... takže nebudu to prodlužovat, pohodlně se usad´te a vychutnejte si záběry od AllTv.cz!

 


 

desku můžete objednávat na shop.beatlife.cz

 

přečteno: {hits}1295{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory