úterý, 11 říjen 2011 20:21

Ty Nikdy vyrážejí na společnou tour Featured

Written by  Ecko

Jedna novinka ohledně labelu Ty Nikdy ještě nestačila vychladnout a já už vám přináším další. Tentokrát už se ale jedná o dobrou zprávu pro příznivce tohoto hudebního seskupení . Společně totiž v listopadu a v prosinci vyrážejí na Ty Nikdy label tour!

Co vás na mejdanu čeká pokud se rozhodnete navštívit nějakou z 11 zastávek (seznam ještě není kompletní, nějaká další místa teprve přibudou ) tohoto tourné vám nejlépe napoví sám kápo Idea ve svém vyjádření. „Rok 2010 byl pro label TyNikdy přelomový. Vyšlo spoustu nosičů a v podstatě se úspěšný rok zakončil prvním oficiálním společným label turné.

Možnost vidět label pohromadě přilákala spousty lidí a to nás donutilo k jediné věci - celou věc zopakovat tento listopad a prosinec - a tím tak zakončit koncertní sezónu roku 2011.

Idea, Rest, Paulie Garand, DJ Fatte a DJ FNTM se vydávají na společnou tour se spoustou československých zastávek. Nebude chybět prodej triček a desek přímo od vystupujících, dlouhá společná live show 3 MCs, které bude krýt DJ Fatte. Jako support DJ zahraje producent FNTM, takže prakticky celý večer bude pod taktovkou labelu.

Zkontroluj seznam zastávek a přijď podpořit label a poslechnout oblíbené hity.

11.11. Nový Jičín / MH
12.11. Martin (SK) / FBC Club
19.11. Praha / Rock Café
26.11. Ústí / Blu Café
2.12. Třebíč / Roxy Club
9.12. Třinec / Barrocko
16.12. Louny / Imperium
17.12. Police nad Metují / Zděřina Music Hall
23.12. Olomouc / S-Cube
26.12. Prešov (SK) / U Ponča
27.12. Sedlčany / Pohoda

Jo a když už je řeč o těch koncertních šňůrách, neměl bych táké opomenout informaci že již doslova za pár dnů spatří světlo světa Ty Nikdy tour DVD, které mapuje šňůru koncertů z přelomů letošního a ľonského roku. U tohotu DVD se jedná o klasické hudební video, plné spousty koncertních záběrů, záběrů ze zákulisí a podobně. Proč to vyzdvihuju? Protože Ty Nikdy team nezahálí a pracují údajně také na DVD, které bude pouze z prostředí běžného života jednotlivých členů...

 

 

 

www.tynikdy.cz

přečteno: {hits}1000{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory