čtvrtek, 24 leden 2013 14:45

Mac Miller - Best day ever! Featured

Written by 

Tak co vodnáři, jak si hodláte užít svoje narozeniny? Doma? V klubu? Mac Miller vám přináší inspiraci jak slavit… proč si rovnou nezaletět do Las Vegas? Tento americký rapper právě oslavil své narozeniny. A podle fotek to byla opravdu divoká párty. I přes jeho sebevědomé vystupování mu je teprve 21 let. Neváhal se vrhnout na scénu, která v Americe patří zejména černým rapperům a vytvořil spoustu opravdu kvalitních klipů.

Věnovat se hip hopu podle jeho slov začal, až když zjistil, že to může být zároveň jeho prací, která ho bude bavit. Malcolm James McCormick se narodil v Pelsylvánii. Rodné město - Pittsburg zakomponoval do spousty jeho písní. Působil ve skupině The III Spoken, kde kromě něj byl i další známý rapper Beddie.

Později podepsal smlouvu z Rostrum Records, což byl určitě krok správným směrem. Popadněte své přátele a vzhůru do klubů. Nebo rovnou vyražte na koncert Mac Millera, nejbližší koncerty se budou konat v Austrálii, Norsku ale také v Německu. Lístek stojí kolem $61. A možná... možná to bude váš Best Day Ever!

 



 

 

 

 

přečteno: {hits}1831{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory