úterý, 20 září 2011 06:42

Staré esa zpět ve hře! Featured

Written by  D-Toc

http://3.bp.blogspot.com/-3_DiOzCqWmM/Tna7OkJQ2JI/AAAAAAAAAsA/t2eaStNibj8/s400/50-Cent-Street-King-3-585x396.jpg50 Cent Interview pro rádio Shade 45 je něco, co nikdo naprosto nečekal. 50 Cent, kterého snad není potřeba představovat, má poslední dobou trable. Je to neuveřitelné, ale tento boháč se již nemuže chlubit svojí crew G-Unit, páč mu pomalu a jistě odcházejí členové pryč a ani se nemuže príliš chlubit tím, že by byl poslouchaným žhavým hráčem ve hře.
50 Cent sám od sebe zavolal do rádia a přinesl světu novinky v podobě práce na novém albu, které pojmenoval Street King, na práci na možných dalších mixtapech, ale také řekl něco málo o ostatních lidech jako Drake, Justin Bieber, Usher a nebo nastínil neco málo o jeho vedlejších aktivitách jako točení pro Hollywood,...
Podívejte se sami!

N.O.R.E., pro mnohé z Vás dnes je toto neznámé jméno a není se poměrně ani čemu divit. MC, který měl problémy s Jay-Zm při svém působení v labelu Def Jam, prostě na dlouho zmizel. Človek, který se zná s New Yorskou elitou a byl velmi za dobře s Big Punem, byl nejspíše naposled slyšet díky svému Raggaeton albu "N.O.R.E. y la familia ya tu sabes" a dále jako by se po něm slehla zem. V novém videoklipu na track "Finito", ve kterém si trochu sám ze sebe udělal srandu mužeme slyšet po delší dobe Pharella z Neptunes, ale také rozjetého Lil Waynea... Jak se Vám N.O.R.E. a jeho track "Finito" líbí?

Ace Hood je defakto nováček, ale pokud bychom se podívali na jeho diskografii, at už na studiové alba nebo na mixtapy, tak se dostaneme k poměrně velkému číslu, na které se jen tak někdo nevyšplhá. 9. srpna vypustil své album "Blood, Sweat & Tears" za pomoci labelu Def Jam a "tiché" podpory labelu DJ Khaleda We the Best. Už dříve stačil vypustit nespočet videoklipů, ať už na officiální single "Hustle Hard", nebo "Go ´N´ Get It" ci "Body 2 Body" s Chris Brownem. Nyní tento 23letý MC vypouští do éteru velmi emotivní videoklip "Lord Knows". Co vy na to?

Styles P, je staré eso, které už od roku 1995 dělá solidní bordel. Že nevíte o koho jde? Vzpomeňte si: L.O.X., D-Block, Ruff Ryders a práce se jmény jako Mary J. Blige, Mariah Carey, Jadakiss, Sheek Louch a široká spousta dalších. Furt si nevzpomínáte? Nevadí... Již delší dobu se ví, to co je schopen narozdíl od vetšiny umělcu dodržet. Vydání alba Master of Ceremonies 4. října a pro Vás od něj track s názvem "Brothers" do kterého si jako hosta pozval svého "bráchu", Sheek Louch... Příjemný poslech

 

 

 

 

 

 

přečteno: {hits}948{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory