pátek, 30 září 2011 09:35

MC Darce posílá novej singl ze své další desky!!! Featured

Written by 

Uběhl nějaký ten měsíc, kdy Darce přišel na svět se svým prvním CD: ,,Příznaky pláče''. Od té doby přišli noví fanoušci, nové kontakty, nové možnosti a především lepší úroveň a mnoho nápadů. Většina ,,raperů'' po vydání svého debutu usne na vavřínech a nic dalšího se dlouho neděje, ale DARCE NIKDY NESPÍ !

Tudíž je tu pro nás dnes s prvním singlem, již z druhé desky ! Singl na kterém usilovně pracovali několik hodin 3 lidé a to:
- Darce (text, rap)
- Bjaly (Beat, skretches)
- Cphone (Mix & Mastering)
Můžete se těšit na věc, která Vás má v životě motivovat do splnění svých cílů. Určitě každý znáte ten pocit, kdy už nevíte jak dál a přesně nejen v tenhle moment je správná doba pustit si ,,JDI'' což je název nejnovějšího singlu Darceho z Třince. O instrumentálku se postaral Dj Bjaly (bjaly.cz) majitel Daddy's Ground studia a o skvělý sound nikdo jiný než uznáváný producet Cphone (www.provibe.cz).

A co info o albu? Darce se snaží pořád zařizovat nové a nové věci, přípravy jsou v plném proudu. Více info na: ww.mcdarce.com a abychom nezůstali jen u představování singlu, nejžhavější novinkou je, že Darce se rozhodl na tento singl ,,JDI'', natočit první videoklip!!! Máte se na co těšit. Nezapomentě Darceho podpořit na facebooku, kde se dozvíte nejnovější info jako první. Sdílejte s přátelí kvalitní rap!



www.mcdarce.com

 

přečteno: {hits}968{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory