čtvrtek, 28 březen 2013 11:52

Hawky a Rodeez vypustili nový singl Featured

Written by  Tz
Rate this item
(0 votes)

24.3. vyšiel nový singel pod labelom OrtoDogz, o ktorý sa postaral Hawky s hosťom Rodeezom do beatu od producenta 2N. Hawky je člen rodniny OrtoDogz, ktorý v novembri vydal svoje debutové EP Ortodoxný, na ktorom bolo 6 trackov, čo bol v poradí druhý nosič pod labelom. V tejto chvíli sa pripravuje videoklip na remix úvodnej skladby z tohto projektu.

Popritom pre fanúšikov chystá skladby, ktoré bude Hawky volne vypúšťať v pravidelných dávkach. Budú do rôznych produkcií - OrtoDogz, Dramazz, Zmysel,... Rodeez je súčasťou N2H, ktorá nedávno vydala videoklip Len ja.

V súčasnej dobe chystá s Comezom spoločný album, na ktorom pracujú. Spolupráca Carpe Diem vznikla spontánne po tom, ako poslal svoj beat producent 2N. Na vlastnej hudbe pracuje cca od roku 2008 a je členom Monkey Business Records. Momentálne pripravuje nejaké veci spolu s raperom Stráňanský Rosy. Celá vec bola nahratá aj mastrovaná v štúdiu Dobrosláv. Skladba je manifestáciou života a apeluje na aktivitu. Výraz Carpe Diem je latinský výrok básnika Horátia, ktorý sa dá volne preložiť ako "užívaj dňa". Skladba je volne stiahnuteľná z odkazu pod videom na youtube, alebo zo stránok nižšie.

Hawky
https://www.facebook.com/ortodogz.hawky
https://soundcloud.com/hawky

Rodez
https://www.facebook.com/rodeez.endvaha

2N
https://soundcloud.com/stand-hudec

Ortodogz
https://www.facebook.com/Ortodogz

štúdio Dobrosláv
https://www.facebook.com/dobroslav.studio

přečteno: {hits}1931{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory