sobota, 18 srpen 2012 10:28

No Homo vol. 2 se Shomim a Zverinou Featured

Written by  N-land

Kvalitních akcí je poslední dobou v Praze sakra málo a my Vám právě teď jednu přinášíme. Příznicvi hiphopu a rapu, kteří nebudou mít ani po Hip Hop Kempu dost, můžou oslavit příchod nového školního roku na akci No Homo vol. 2 . Tato akce se koná v pátek 14. září, což je třetí záříjový víkend, v žižkovském klubu XT3.

Vystupujících je víc než dost, celou akci rozjedou postupně N-Land se ScarCroouem, Mystic a Poetic nebo Unbeatable 2ojka. Dále vystoupí pražský talent Nate spolu s Johnnym 94, lounský Abde se zpěvačkou Sharlotou a další už trochu známější tvář - Dezert. Hlavní hřebem však bude duo Freestyle Assassins a.k.a Shomi a Zverina! Celým večerem pak budou provádět DJ´s Spectro a Naruu, kteří ačkoliv jsou mladí tak už mají za sebou hraní na akcích s lidmi jako Majk Spirit, Moja Reč, SuperCroo a další.

Jako speaker bude fungovat opět Dominik Bechara. Vstupné činí 150 Kč a celá akce začne už ve 20:00 v už zmiňovaném klubu XT3, do kterého se dostanete autobusy č. 136 a 175..zastávka Rokycanova je přímo před klubem. Takže pokud nevíte kam v září na hiphopovou párty, tady máte jednu z alternativ!

facebook udalost : http://www.facebook.com/events/422892161086234/

 


 

 

 

 

přečteno: {hits}1648{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory