středa, 24 říjen 2012 15:40

Kanadský dubstepový mág EXCISION přesouvá svoji show do Yes Clubu! Featured

Written by  13

Vůbec poprvé vystoupí 7. listopadu v pražském Yes Clubu kanadský dubstepový DJ a producent Excision. DJ se rozhodl přesunout svůj vůbec první pražský koncert do intimnějšího Yes Clubu, kde často hrají i další dubstepoví přeborníci – třeba Excisionovi krajané Zeds Dead nebo americký DJ Porter Robinson. Již zakoupené vstupenky jsou i nadále v platnosti.

Excision je umělecké jméno mladého Kanaďana původem z Britské Kolumbie, Jeffa Abela. Jde o známého dubstep a brostep DJe, který morfuje všechny možné hudební styly – od drum and bass, elektra, house až po metal a hip hop. Jeho projekt Excision existuje od roku 2009. Abel se nebojí spojit síly i s dalšími umělci ve svém oboru, např. Datsikem, Donwlinkem či Noizem. Jeho nejnovější album X Rated bylo kritikou skvěle přijato. Excision přistupuje k hudbě opravdu syrově, hrubě, podle některých jazyků až šíleně, a právě proto má tak ohromnou podporu fanoušků.

Dubstep, který Excision vytváří, je těžký, téměř až brutální. Jeho shows jsou známé neuvěřitelnou hlučností a také parádní světelnou show, takže Praha se má opravdu nač těšit – vemte si do Yes Clubu špunty do uší! „Jsme moc rádi, že se nám podaří přivézt do Prahy takovou dubstep hvězdu, jakou Excision je! Jeho hudba navozuje dojem, jako byste byli uvězněni v nějaké absurdní a šílené počítačové hře – totálně Vás to pohltí,“ vyjádřil se k blížícímu se koncertu jeden ze zástupců Fource Entertainment.

Vstupenky jsou dostupné online na Ticketpro.cz nebo přímo v kamenných obchodech sítě Ticketpro. Objednejte si své vstupenky již nyní – omezená kapacita klubu! První série nejlevnějších vstupenek je již vyprodaná!

Kdy? Středa 7.11. 2012
Kde? YES CLUB, PRAHA
Otevřeno od 20:00, Show začíná ve 21:00

Vstupenky dostupné v síti Ticketpro od 11.9. 10:00 a v místě konání.
Objednávejte online na Ticketpro.cz.
Cena vstupenek (vč. DPH): 440.- Kč
(Případné bankovní, ticketingové či poštovní poplatky mohou navýšit konečnou cenu vstupenek)

Oficiální webové stránky interpreta: http://www.excision.ca/
Oficiální webové stránky promotéra: http://www.fource.cz/
Ticketpro link: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/922088-excision.html
Facebook event link: https://www.facebook.com/events/178219818981128/
Homepage klubu: http://www.yesclub.cz

 




 

 

 


přečteno: {hits}1751{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory