úterý, 22 únor 2011 20:44

ROCK THE BEAT - rap & freestyle night - 25.2, Brno Featured

Written by  13

http://faval.cz/images/flayers/2011_2_25_flayer.jpgVšechny vás srdečně zveme na (freestyle battle night) v pátek 25.2.2011 do music klubu Faval do Brna ! Pokud se chceš ukázat lidem, nebo si jen poslechnout známe osobnosti, či se přijít jen opít v dobré společnosti, neváhej a v pátek navštiv klub Faval, Brno.

RTBC vám přínáší první díl akce Rock the Beat. Utkají se zde freestyleři o pohár Brněnského šampiona a ceny v hodnotě 5 000 Kč. Uvidíš a hlavně uslyšíš nekompromisní set QUESTABLIST (Five, Arsen), křest EP "Nebudem Čekat" brněnských DRM (Rider, Maniak) a svůj vůbec první nefreestylový koncert odehraje DON HOBLIŇON s Dj Fivem. DJ SADDAN předvede svůj hodinový set s názvem tuzemák a DJ MEPH jako jeden z mála odehraje svůj set pouze s gramofony a vinylovými deskami.

Těšit se rovněž můžete na flatland exibici na BMX a dárky od značky New Era Na této akci plné rapu, turntablismu a freestylu nesmíš chybět! start 20:30 Přihlášky do battlu na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo u vstupu do 21:00.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory