čtvrtek, 05 únor 2015 16:00

Forbidden Society vydal album Thronecrusher Featured

Written by  Tz

Forbidden Society a jeho krvelačně vyhlížející album s názvem „Thronecrusher“ si pomalu razí cestu na povrch, kde má za cíl jediné – likvidovat. Od prvního alba „To The Treshold“ uběhly už tři roky, ale to neznamená, že by Forbidden Society nějak zahálel. Stihl vydat několik svých EP a jedno alias album. Ovlivněn industrialem a samotnou temnotou se vrhl na nové album a výsledkem je více než zajímavá směs tvrdého Drum & Bassu s přesahem do několika stran, ale stále s jeho charakteristickým rukopisem.

Forbidden Society se snažil zachytit stále se měnící scénu a zkušenosti z jeho djských vystoupeních. Na „Thronecrusher“ se mísí inspirace hlavně ze současného neurofunku, vlastních kořenů a pochopitelně i jeho známá chuť experimentovat. Zářným příkladem toho, kam se Forbidden Society posunul, jsou pecky „Boycott“, „Stay True To The Game“ a nebo „False Prophet“, kde Forbidden Society ukazuje svou úplně novou tvář. Kromě klasického snaru a vždy přítomné cirkulárky, se na albu objevuje i chuť po melodii a větší muzikálnosti. Při důkladném poslechu je jasná velikost alba a cítit z něj jde doba, po kterou album vznikalo a stále nové inspirace.

 

Album s katalogovým číslem FSRECS010 vyjde jako gatefold 2x12" EP se čtyřmi tracky, A2 plakátem a samolepkou s motivem alba a kartičkou s kódem na stažení full alba v digitalní verzi zdarma, které bude čítat 17 tracků. Thronecrusher vyjde i jako 2xCD s 15ti tracky na prvním CD a exkluzivním mixem na druhém CD. K mání bude pochopitelně i digital download se všemi 17ti tracky. Release date je stanoven na 2.2.2015, tedy hned dva dny po jeho křtu. Křest se uskuteční 30.1.2015 v klubu Cross.

 

 

Odkazy:

http://fsrecs.com/
http://fsrecs.com/store/
https://www.youtube.com/ForbiddenSocietyRecs
https://soundcloud.com/forbiddensocietyrecs

https://www.facebook.com/fsrecordings

https://www.facebook.com/forbiddensocietydnb

https://www.facebook.com/events/299291960282064/

http://www.triplevision.nl/release/FSRECS010CD/

http://www.triplevision.nl/release/FSRECS010/

 

Read 4162 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory