pondělí, 11 listopad 2013 13:55

SICKNATURE - NATURE OF THE CONTAMINATED

Raper a producent v jednej osobe? To je Sicknature, člen skupiny Snowgoons. Tento Dán prichádza z vôd undergroundu aby vydal svoj v poradí druhý album Nature Of The Contaminated a dovolím si tvrdiť, že sa jedná o jeden z najlepších albumov roka.

1. října vyšlo nové album s názvem "Střepy" od dvojice Rest&DJ Fatte a byla by až neúcta k samotným interpretům, kdybychom v naší redakci na toto album nereagovali. Album bylo jednou z nejočekávanějších desek, která díky předešlé desce "Premiéra" měla laťku nesmírně vysoko. Splnila se všechna očekávání nebo za sebou deska nechala spálené mosty?

úterý, 01 říjen 2013 00:19

MARPO - R!ot 2013 !

Dámy a pánove, nevím jak vy, ale já jsem se konečně dočkal. Album R!ot je konečně tu, o nejnovějším klipu jsem už psal a to tady – Zavři Hubu pt. 2, info o tracích Tak Kdo a Celej Blokk si vzal do parády Vrbicz. Takže z nového alba R!ot zbývá představit 8 tracků, z nich jeden už znáte, protože má videoklip. Ano správně je to první track, který otevírá celé album R!ot – Prologue.

čtvrtek, 23 květen 2013 12:17

Plexo - Manuál (na dobré album)

Práce redaktora je strašně záludná, při psaní recenze 2x tolik. Už je to nějaký čas, co k nám tohle výborné album přišlo. A myslím, že mu nelze vůbec nic vytknout. Kdo, Manuál slyšel, ví, o čem mluvím. Plexo udělal album, které se podle mého názoru zalíbí většině lidí. Před pár měsíci jsem psal recenzi na Tafroba, ke které jsem napsal: „ Tafrob nám tímto albem umožnil nahlédnout do jeho života, vyjádřil svůj názor ohledně některých problémových věcí a ukázal nám tvář Pavla Supa.“ Podobnou věc mohu napsat i o albu Plexa.

úterý, 12 březen 2013 17:57

Recenze: Morelo - Den Poté

Už to bude tři měsíce co vyšla debutová deska, brňáka Morela. Deska obsahuje 10 stop a na albu se objevilo 6 hostů. Rest a Idea jako zástupci Ty Nikdy, Brněnský kolega Tafrob, 1210 Symphony a nesměl chybět ani Katr. V dnešní době je těžké něčím překavapit, hlavně v oblasti textů. Proto nečekejte nějaké odlišné témata, které už jste neslyšeli, ale konec konců v podaní Morela stojí za poslech.

úterý, 19 únor 2013 14:41

Tafrob - Krásný, Krásný ztráty

Jedna z velmi očekávaných novinek roku 2013 je tu! Tafrob vydal po čtyřech letech třetí studiové album. Pojďme se tedy společně podívat na to, co tracky, stopy, songy atd. obsahují a že tracklist je velmi bohatý, ne jen počtem ale i featama a produkcí.

úterý, 04 září 2012 11:47

DJ Khaled - Kiss The Ring

Není žádný důvod popírat DJ Khaledovi titul Rap mogul. Vlastní label, je presidentem jiného a nejspíš jenom takovej Diddy by ho mohl trumfnout. Jediné co mu tak asi chybí je nějaká módní kolekce či značka pití.

Avšak co se kouknem do jeho tvorby, tak je třeba si říct jednu poměrně důležitou věc. Pro méně informované, DJ Khaled je Executive Producer jak tohoto alba, tak i jeho předchozích. Je možná si třeba říct, kam se jako Executive Producer posunul? Jeho jméno je založeno na věcech, které z počátku poslechu poznáte díky svému jménu, které jako pokémon vykřikuje. Tracky z dřívější doby dosáhly minimálně zlata, ale byly to i platinové pecky a především to bylo radio singly a u jeho poměrně ještě nového alba tomu není naopak.

pátek, 24 srpen 2012 15:40

Rick Ross - God Forgives, I Don´t

Abychom si Rick Rosse někam zařadili, tak se bavíme o jednom z nejznámnějších rapperů z Miami, kterej dosáhnul úrovně, že není pouhým businessmanem, ale businessem sám o sobě a kvalitním rapperem zároveň. Navzdory tomu, že Rozay není dlouho ve hře na rozdíl od ostatních velikánů, tak si sečetl pět a pět dohromady a kde je teď?

V novém albu God Forgives, I Don´t nám ukázal pokrok v tolika podobách, jak to jenom dokáže on. Nelze začít mluvit o jeho posledním albu, aniž bychom se nezmínili o tracku "Sixteen". Tento track je opravdu husarský kousek, v podobě osmiminutové temnější a zároveň melodické nálože plné dobrého života, kdežto host, Andre 3000 nám podává rýmy ze kterých jsme okouzleni. Když pomineme poněkuď stereotypní podání Rosse, tak je to strhující výkon co do textu a troufám si říct, že kdejaký skeptik, co Rosse nemá rád Rosse mi přikývne na to, že tohle je dobré!

Strana 1 z 5
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory