neděle, 05 únor 2012 18:35

Co chystá novýho Snoop Dogg? Featured

Written by  Nara

Není snad na světě nikdo, kdo by poslouchal rap, zajímal se o hiphopovou kulturu či aspoň sledoval hudební kanály a neznal toto jméno. Člověk, který už v dějinách hiphopové kultury zanechal svou stopu, osobnost, která je na scéně tak dlouho, že by se mohla považovat už pomalu za veterána, stále nepolevuje a nepřestává vydávat nové projekty.

Americký west-coastový rapper, který za svou slávu v určité míře vděčí i Dr.Dreovi, který ho jako začínajícího rappera objevil, za mlada také člen Crip gangu, majitel a zakladatel labelu Doggystyle, své první studiové album vydal před devatenácti lety. Tehdy roku 1993 jeho kariéra dostala nové rozměry. Mnozí si myslí, že je to už moc dávno a Snoop Dogg, jako kvalitní rapper, už patří do historie, ale omyl, protože nejen že rapper už minulý rok v březnu vydal album "Doggumentary", mimoto spolupracoval s mnoha mladými umělci, včetně zpěvačky Katty Perry, ale nedávno také oznámil, že chystá své v pořadí již dvanácté album, který pojmenuje "Reincarnated".

Vedle alba vydá také další Documentary. Co můžeme od "Reinkarnovanýho Snoppa" očekávat, zatím není známo, ale není pochyb, že je pořád aktivní jak na sociálních sítích, tak i na rapové scéně, a jsem si jistá, že má pořád co ukázat. Zatím si můžete poslechnout song z předchozího alba.


 

 

 

přečteno: {hits}1285{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory