čtvrtek, 14 březen 2013 16:59

Lil Kim říká, že má Biggie nevydaný materiál a bere "Notorious" jen jako "spoof"

Written by 

Na výročí Biggieho smrti (Notorious B.I.G.), jeho dlouholetá přítelkyně Lil Kim zavolala do radio show DJe Whoo Kida o zásluhách Biggieho Smallze a jeho nynějším vlivu na nynější scénu. Mimo to Lil Kim na sebe práskla, že mezi projekty, na kterých pracuje je momentálně album, které může avšak nemusí obsahovat Biggieho jako hosta, už jenom díky tomu, že Kim vlastní nevydaný materiál od Biggieho!

“Actually, Puff and I started to work back together…'Cause I do have some songs with Biggie on them,” “Even though Big is my family. It’s like to be able to do something again with him now seems like always such a pleasure. You know what I mean? It’s like I was around greatness…I was his biggest fan. That don’t happen. You don’t normally get linked up with the person that you look up to crazy. So that was a blessing for me."

Co se týče nevydaného materiálu, tak Kim zmínila, že ho získala od bývalého Biggieho DJe, 50 Granda. “I remember his old deejay, 50 Grand…he came to me years ago and was like ‘Kim, I got some stuff that nobody’s ever heard before.’ And he gave it to me. It’s some crazy stuff on there. I’m talking about raw, gutter stuff,” řekla Lil Kim. Dále v interview Lil Kim se vyjádřila o filmu Notorious z roku 2009, který má být dokumentem z života stále oblíbeného rappera. “That movie is a spoof to me. A lot of people felt that way. I remember Jadakiss saying he wasn’t really happy with it either…All of the people that was so close to him know that it just wasn’t it. That wasn’t right,” řekla rapperka. No, koukněte se na youtube na interview a řekněte... bude Biggie na chystaném albu Lil Kim?

 



 

 

přečteno: {hits}1915{/hits} krát

D-Toc

  • - od 25.3.2011 člen redakce BeatLife.cz
  • - píše články týkající se především novinek z U.S.A.
  • - méně často zprostředkovává rozhovory s neznámými talenty
  •  
  • - ve volném čase se věnuje rapu pod pseudonymem D-Toc a
  • pracuje na různých projektech ve spolupráci s Otherside Click

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory