neděle, 02 říjen 2011 07:47

Na skok do Harlemu Featured

Written by  D-Toc

Harlem, mnoho lidí neví, že tato městská část New Yorku, je poslední dobou centrem dění. Nejsem si jistý, zda naši čtenáři ví, že zde vznikla téměř světoznámá formace "The Diplomats".

Historicky patří mezi nejstarší crew, které vyrostly a dopracovali se až na post labelu, který spolupracoval s ostatními celky jako například Roc-a-fella records a jim obdobné. Po mnoho let se o diplomats nemluvilo ve zlym...

Na delší dobu všechny členy rozdělil spor mezi dvěma nejstaršími členy a to Jim Jonesem a Cam´Ronem. Nyní téměř po osmi letech se Dipset (zkratka Diplomats - pozn. autora) daly zpět dohromady a začali usilovně makat jak na svých solo projektech, tak i na společených věcech a roztrhl se balík tracků, kde jednotlivý členové jsou hosti nováčků.

O Diplomats se dovíte ještě mnohokrát, ale pro dnešek tu máme tři věci od Jim Jonese, nebo spíše jednu, na kterou si pozval svého homieho, rappera a vokálistu Sen Cityho a dvakrát byl hostem na tracích nováčků Chubbie Baby a 2 Chainz.

Zajímavější věcí je znovupotvrzení dlouho očekávaného alba Harlemského Juelz Santana a leadera Young Money Records Lil Waynea... Toto album, s názvem "I Cant feel my face" bylo očekáváno už před třemi roky, jenže díky prosakům materiálu na povrch se realizace tohoto alba pozastavila a byl vydán pouze mixtape, a to z toho, co se dostalo ven do éteru.

Nyní s potvrzenou novinkou přichází Juelz Santana pro časopis Vibe. Koukněte se sami.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

přečteno: {hits}975{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory