pátek, 23 březen 2012 15:02

Ryan Leslie s dalším klipem k ,,Les is more'' Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Ano přesně tak, jak čtete. Hudební génius, naprostý mistr nejen ve svém oboru, je tu s dalším klípkem k připravovanému audio-vizuálnímu albu nesoucí skvělý název ,,Les is more''(Méně je více). Název dalšího tracku je ,,5 minute freshen up''.

Před pár měsíci se objevilo na kanálu Ryana video, ve kterém tento výtvor tvořil. Leslie byl tímto trackem tak nadšen, že na svém twitter účtu publikoval status: ,,Kdo reetweetne jako první tento status, vezmu jej do studia, kde práve nahrávám 5 minute freshen up''. Dle mého názoru pro fanoušky naprostá bomba. Situace využila mladá dívka, bydlicí poblíž studia. Ryan Leslie potvrdil, že jeho vztah k luxusu, není tak patrný jak to na první pohled vypadá, ale že hlavním kamenem uhelným pro něj byla, je a bude pouze muzika.

Snímek byl natáčen na 3 různých plážích v Miami. O střih, scénář, beat, text a natáčení se postaral sám Ryan Leslie. Význam celého klipu, jak i tracku je naprosto dokonalý a pojednává o dívkách, které neletí na né přiliš ,,fresh'' muže. Doporučuji každému přeložit si text, který najdete na serveru youtube pod klipem. Držíme Ryanovi palce a pozýváme Vás k poslechu nejkvalitnější muziky.



 

 

přečteno: {hits}1394{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory