pátek, 13 duben 2012 14:25

Rap legenda Onar s dalším klipem k desce. Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

http://beatlife.cz/images/stories/3_obrazky_k_clankum/Doroslem-do-rapu_Onar_images_big_30_SR0019.jpgPlomien 81, Pezet, Onar, atd... Určitě nejednomu z Vás něco tyto pojmy říkají. Ještě aby ne, jedná se totiž o polské rapové legendy, z nichž jedna, konkrétně Onar nedávno vydala nové album.

Dnes Vám chceme představit další videoklip k tomuto albumu, nesoucí název ,,Sukces rodzi wrogow'' (Úspěch plodí nepřátelé), který se objevil na youtube. O hudební produkci k tomuto kousku se postaral, v Polsku známý producent DonDe. O celkovou video-produkci se pak starala partička Sensi&...Tento klip je zvláštní tím, že v něm můžete uvidět Rafała Moksa, což je nejlepší Polský bojovník v MMA, tudíž o velmi atraktivní scény není nouze. Mimo něj se pak v klipu objeví sám autor - Onar a pár dalších lidí. Track je velmi vystížný a myslím, že jej každý z vlastních zkušeností může potvrdit.

Čím jste úspěšnější, tím získate více a více nepřátel. Podporujme Onara slédnutím jeho nového snímku, případně zakoupením jeho desky ,,Doroslem do rapu'' na www.preorder.pl Peace

 

 

přečteno: {hits}1431{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory