úterý, 15 květen 2012 18:46

Strapo s Emeresem jsou „sami doma a bohatí“ Featured

Written by  Ecko
Rate this item
(0 votes)

Včera dorazil na youtube videosingle z připravovaného alba „23“ od slovensko - českého kolaba Strapo & Emeres, které vychází 1.června. Video je natočené na „sobeckou“ skladbu „Sám doma a bohatý“, do které nahrál cuty DJ Spinhandz, který je znám svou spoluprací se Strapem již dlouhou dobu.

Všem „lhářům“ bych připoměl také předchozí ochutnávku „Klameš!!!“, výbornej nápaditej song, kterej rozebírá lež v tom nejširším záběru, skvělá flow, palec nahoru! Do čeho by Strapo investoval větší a větší obnos peněz jste se určitě už dozvěděli už z prvního videoklipu „Daj peňáz!“, ve kterém opět excelentně scrachtuje Spinhandz. Jedna pecka lepší než druhá, podle mě Strapovi produkce od Emerese sedí jako ulitá a motivuje ho ke špičkovým výkonům!

Těchto pár varovných výstřelů nám dává jasně najevo, že až se bude na konci roku bilancovat o albech roku, nebudou Strapo a Emeres chybět v popředí! Divil bych se, kdyby tomu tak nebylo! Nepatřil jsem zrovna do Strapova fanklubu, ale musím uznat, že na album se hodně těším. CD můžete předobjednávat zde: http://www.artattack.sk/shop/ (Slovenská republika) http://shop.pvplabel.com/ (Česká republika)

 

Tracklist:
1. Nádhera feat. DJ Spinhandz
2. Raz
3. Sám doma a bohatý feat. DJ Spinhandz
4. Jak sa mám feat. Marian Jaslovský
5. Pomotaná hlava feat. Supa
6. Nasilu flegma
7. Klameš
8. Vždy som taký bol feat. Tono S
9. Starý pes
10.Nula feat. Ektor
11.Daj Peňáz feat. DJ Spinhandz
12.Loading

 

 



 

 

 

 

přečteno: {hits}1485{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory