pondělí, 11 červen 2012 18:06

Radikal z Dramatikz s Dramatikz Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

V poslední době mi připadá slovenský mc Radikal, jako by se probudil ze zminího spánku. Nejen, že vydává své první sólové album, které avízoval již dávno, ale k tomu všemu se objevil v nejnovějším klipu defuckta a taktéž dokázal zorganizovat nejnovejší počin, jedná se o video-singl, ve kterém opět zazní celý Dramatikz jak jej známe.

Pecka nese hrdý název: ,,navždy´´ a beat k ní produkoval Radikálův známý Masif. O co konkrétně se v tracku jedná? O takřka celou kariéru této crew, která jednoznačně na Slovensku a nejen tam určitě způsobila velký rozruch svými počiny a nejen to. Každý jeden mc v tracku dal pár řádků o tom, jak vidí budoucnost, jak celý průběh a po shlédnutí víme jedno: Tohle ještě zdaleka není konec i když se to někomu mohlo tak zdát. Nejvíce na celé tracku, jak i videoklipu mě oslovil závěr, který je promáknutý naprosto dokonale a výstižně a tudíž tak, že si mcs střídají mikrofóny a probíhá mezi nimi věta po věte, jakási konverzace o tom co se bude dít dál.

Při poslechu Vám bude běhat mrát po zádech, jelikož z toho lze cítit skvělé přátelství a vzájemný respekt mezi kluky z Dramatikz. Track jak i video, by měly pocházet z nadcházejícího Radikovala sólo debutu - ,,Počiatok´´, kterého datum relasu doposud neznáme. Rap mi připadá jako by nabíral druhý dech, tak si dejte fanoušci záležet na tom,ať ty inteprety řádně podpoříte, páč je vše jen ve vašich rukou. Stay Tuned



 

 

 

 

přečteno: {hits}1516{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory