čtvrtek, 14 červen 2012 14:03

Pelson a jeho nový videosingl, který Vás překvapí Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Pojem Molesta, zná určitě nejeden z Vás. Ještě aby ne, jedná se o nejznámější Polskou hip-hopovou crew, která kdy byla. Mezi její reprezentanty patřil kdysi i Pelson, zvaný Pele. Budu k Vám ve 100 procentech upřímný, když Vám řeknu, že se mi jeho styl, projev a texty nikdy nelíbily. Jeho rap byl slabý, moc se netrefoval do beatu a neskutečně mě nudil v každém tracku.

Pelson se od skupiny Molesta, dostal přes duo Vienno i Pele, až po nedávný projekt Parias, ve kterém tvořil společenství společně s Eldem a Wlodim. Nyní nastal čas, aby Pelson vydal něco svého a taky že tomu tak je! Pelson nedávno avízoval svou druhou sólo desku ,,3854 I 3 kroki´´, ke které již vyšel první videoklip ,,Wierny Sobie´´, který jsme Vám u nás na serveru již prezentovali. Dnes vyšel nový počin z této desky, nesoucí název ,,Intro´´, který produkoval Maui Wowie a o cuty se staral Dj B.

Technickou stránku zajistili Film head production. Shrnu to vše svými slovy do krátké mini recenze. Tento klip je velmi hezky zpracován, jelikož se jedná o komiksovou vizualizaci celého snímku a navíc během tracku probíhá děj, časově rozlišen (pozpátku). Určitě bych tento klip zařadil mezi originální a netradiční. No a co se týče Pelsona? Měním na něho názor jelikož nyní co track, to obrovská kvalita!!! Ať už co se beatu týče, podání, flow a ohromné filozofie v celém textu. Všem Vám fanoušci doporučuji zakoupit si po relasu desku Pelsona, která bude určitě jedna z těch kvalitnějších. Stay tuned!



 

 

 

 

přečteno: {hits}1521{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory