pondělí, 25 únor 2013 10:53

Videoklipy z uplynulých dní: Plexo, Suvereno a BoyBand Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Poslední dobou se nám zase s videoklipy roztrhl pytel, a tak po Strapovi přichází řada na Plexa, Suverena (opět) a BoyBand. Redakce nestihla všechny pochytat, tak tady je pár videoklipů z uplynulých 14 dnů.

Suvereno ft. Revolta – Brána 2012, Suvereno po letech své práce našel v české zemi kolegu, který mu je při chuti. A rozhodli se, že natočí společný videoklip na track Brána 2012, který se nachází na Suveho albu – Alchymista. Klip se natáčel v uplynulých měsících v Praze. Suveho očividně nadchnul klip Empatia a proto i v tomto klipu, se nachází velká škála různých pasáží. Ať už je to pasáž kde Suve rapuje na Václaváku před sochou nebo třeba hořící dolary.

 

Plexo – Manuál, Slovensko nezaostává a Plexo přichazí se svým třetím videoklipem k jeho debutovému albu Manuál. Album Manuál bude vypuštěno do světa v Březnu. Plexo i na svém facebooku napsal možné datum vydání placky a to 15.3. Zároveň informoval, že v den kdy na svět prorazí album, se objeví i poslední videoklip k desce. Plexo se rozhodl, že videoklip natočí k songu nesoucí stejný název jako album. O beat se postral Peter Pann, klip se točil známou technikou tzv. „Rybího oka“.

 

Boyband – Boyband, už pár dní starší záležitost, ale i tak se o ní sluší informovat. Chlapci z Ty Nikdy konkrétně Idea a Boy wonder se před nějakou dobou dali společně dohromady. Deska by měla vyjít 1. Dubna ale její jméno je zatím ve hvězdách. To ale klukům nevadilo a přichystali si pro nás drbnutý videoklip. Ze začátku se hoši objeví zakuklení, a v druhé časti videoklipu si „masku zloděje“ sundají. A stejně jako ve videoklipu Strapa – Loading, si jakýsi výtvarník začne s videoklipem hrát a dokresluje pohyby kluků z Boybandu.



 

 

 

přečteno: {hits}1882{/hits} krát

Malup

-  Jsem redaktorem na Beatlife.cz od Ledna 2013

- Poslouchám CZ/SK i zahraniční scény USA, UK. Bohužel angličtinu teprve doháním, a proto se soustředím na články spíše o naší scéně.

- Jestli je něco, co si můžu vyhradit jako "svojí" práci, jsou to rozhovory a recenze.

- Občasně stačím napsat bleskovku (pokud mě někdo z redakce nepředběhne) a nebo se snažím informovat o muzice, která je super ale moc u nás nefrčí - Viz. Zapomenutá anglie

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory