středa, 24 červenec 2013 16:51

Martez dáva beatboxu Nadeje v podobe klipu

Written by 
Rate this item
(5 votes)

Martez pred pár dňami odpremiéroval svoj nový beatbox klip s názvom Naděje, v ktorom si požičal trek Asi to tak musí byť od formácie Moja Reč.

O video sa postaral Adam Špalek a s Martezom položili latku kvality dosť vysoko. Klip narozdiel od predošlých má príbeh a zahralo si v ňom niekoľko hercov. Aby fanúšikovia neboli sklamaný už tradične som s Martezom prehodil pár slov ktoré môžeš čítať nižšie.

 

 

Nazdar Martez. Tak na začiatok klišé otázka,ako sa máš??

ahoj mám se skvěle .. líp mě nikdy před tím nebylo ,kdyby bylo líp tak už to ani neunesu 

 

Opäť si nás presvedčil že nespíš a stále zvyšuješ úroveň. Tvoj nový klip má dej a kvalitu. Nápad bol tvoj alebo ti s príbehom niekto pomáhal??

Tak příběh mě napadl samotného, ale kameraman Adam Špalek mě v tom dost pomohl ,clip je o tom jak se člověk může lehce dostat na dno a dostat se k různému zlu, které je všude kolem nás. Hlavně jsem se snažil lidi motivovat k tomu aby věděli, že maji nakou náděj , která v těle zůstává poslední. A můžou dosáhnout jakéhokoliv cíle ,,vrcholu "

 

Klip vyšiel pod značkou Ruka Hore. Ako si sa k tejto partii dostal??

Pomohl mě tak trošku Manažer H16 Mario Bihary a moc si toho vážím, že mě pomohl se dostat k Ruka hore ...děkuji za to že clip byl vydán pod RUKA HORE aspon Beatbox pozná v CR a SK více lidí

 

Prekvapuješ stále novými spoluprácami, či už je to Orálny Signál alebo portál Ruka Hore. Nerozmýšľal si nad oslovením ľudí z tvojho okolia ako je Don Čičo alebo Kali??

Tak určitě bych dotoho šel hned. Céle Kali Records je top crew!!!! jsou to lidi, kterých si nadevše vážím... a s každým z nich bych chtěl dát nakou spolupraci, je to jen otázka času ...

 

Známe je aj to že vystupuješ väčšinou ako Kaliho predskokan..kde ťa môžu ludia vidiet najbližšie??

Ted jsem si odjel spoustu koncertů s nimi to je pravda. Zamnou je za posledních 7 měsíců skoro 70 koncertů... a můžu ti řict, je to záhul ! No v nejbližší době to bude tak, že mám ted v ČERVENCI /JULY/ poslední KONCERT na UV festivalu na přehradě Rohožník a to jako porotce BEATBOX SLOVAKIA 2013. No a co se týče Srpnu /AUGUSTU/ TAK NA TENTO MĚSIC SI DÁVÁM MENŠÍ PAUZU. No ale celý měsíc budu schovaný ve studiu a tvořit nové věci ..,ALE UŽ TED VÍM ŽE OD ZAŘÍ SE OPĚT NEZASTAVÍM, PLNÍ SE TO CELKEM DOST VÍCE INFO NA fANPAGE .... MARTEZ

 

A nakoniec stará klasika.Priestor na dakovačku a odkaz pre fanúšikov.

Lidi děkuji za to že jste! moc si cením každé podpory, každého jednoho z vás!!! podpora od vás se nedá vyjádřit slovy, děkuji a čekej nové věci. Jste pro mě boží dar !! beatbox žijeeeeeeeee !

Ja ďakujem Martezovi za spoluprácu a dávam priestor klipu.


 

Erick

Vyrastal som zväčša na domácej scéne ktorej sa aktívne venujem,no zaujímam sa tiež o svetovú hudbu,módu,filmy a lifestyle. Za sebou mám rozhovory s Nironicom,Kaidžasom,aktívna spolupráca s OrtoDogz Music a beatboxerom Martezom, zaoberám sa podporou mladých talentov a propagovaním akcií.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory