středa, 21 srpen 2013 20:13

Tři roky úspěchu, sedm let snažení - tak hodnotí své dosavadní působení Marpo v novém klipu! Featured

Written by 
Rate this item
(3 votes)

Začlo to Původem umění a kde to skončí to zatím neví ani sám Marpo. Každopádně jsme se dnes dočkali nového videoklipu, v kterém Marpo nasadil svojí typickou flow s kadencí, že by i kulomet byl zahamben, a trochu rekapituloval.

Označovat Marpa za legendu by bylo možná trochu přehnané, ale každopádně má něco za sebou a tak tedy logicky přišel čas na rekapitulaci. V novém videoklipu nesoucím název Tak Kdo jsme se dočkali i hlášek typu  "Deset let ve hře, deset let trápení...".

 

Každopádně Marpo na českou scénu dlouho patří a očividně i dlouho patřit bude. Již déle je totiž známo, že chystá novou desku, ke které prozradil již i jméno - R!OT. Deska vyjde 30. Září a známe z ní dnes tedy již dva klipy a to Celej Blokk, kde si Marpo přizval i Hard Targeta, a dnes zveřejněný klip Tak Kdo. Na produkci této novinky se objevil Dope Orchestra, mix a master spáchal Ondra Žatkuliak z Rooftop studia a video k této věci vzniklo v hlavním městě našich západních sousedů. Pokud se o Marpovi a jeho plánech chceš dozvědět něco víc, přečti si nedávný rozhovor s ním.

 


 

 

Vrbicz

- pro Beatlife píšu od září 2012

- soustředím se hlavně na česko-slovenskou scénu a poslední dobou hlavně představuji novinky

-kontakt: Vrbicz@beatlife.cz

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory