neděle, 25 srpen 2013 18:21

Henry D a Orion v novém videoklipu!

Written by 
Rate this item
(2 votes)

Člen Beatlife Labelu, umělec a rapper HENRY D, přináší další pecku. Tentokrát se jedná o druhý videoklip z chystaného alba „D STYLE“, který vyjde do světa již v září 2013. Klip byl ve středu 21. 8. pokřtěn v pražském Chapeau Rouge, kde jste kromě Henryho mohli slyšet i další členy labelu se společným songem "Music is my life", který sklízí úspěch.

 

Než si klip pustíte, prozradíme vám, že se natáčel před čtrnácti dny na Štvanici ve skateparku dále také na nábřeží Vltavy a v okolí Holešovic. Pracovalo se s týmem profesionálů z Royal Production a kromě Henryho se v něm objeví také ORION z PSH. Hudbu k tomuto songu vyprodukoval DJ MIKE TRAFIK, který se mimochodem jako producent podílel i na větší části chystaného alba „D STYLE“.

 

Co se týče nové desky, kromě Oriona a Mike Trafika se na něm objeví další zajímavá jména, jako jsou Rasco, HIDEF, KATO, dále také například houslista Jaroslav Svěcený. Album bude co do hostů velmi rozmanitý a opravdu bude mít co nabídnout i náročným posluchačům. Máte se na co těšit! A teď si pusťte novinku a vychutnejte si ji, září již klepe na dveře a s ním i D STYLE.

 

 

Pro ty z vás, kteří tohoto rappera zatím tolik neznají, dodám, že se narodil v Zambii v Jižní Africe. Poté co zavítal do ČR, aby zde studoval, byl členem funky-rap skupiny Forbidden Fruit. Spolupracoval i s jinými kapelami a během své hudební kariéry se mu podařilo otvírat show známým umělcům jako jsou Method Man, GZA, Kelis, Pharcyde, Carl Cox, Africa Islam a další. Henry D spolupracoval a stále spolupracuje s mnohými umělci ale co bych chtěla ještě dodat je, že v roce 2009 vydal sólové album Man of Honor, které bylo žánrově velmi originální. 

 

Nara

Hip-Hopovou kulturu sleduju už delší dobu a rap je pro mě srdeční záležitost. Osobně radši poslouchám U.S. scénu, proto se mé články převážně týkají umělců za oceánem. Nebráním se ale ani kvalitní tvorbě z Evropy či jiným žánrům.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory