čtvrtek, 03 říjen 2013 12:05

Planeta Praha Vladimíra 518 dostala vizuální podobu!

Written by 
Rate this item
(3 votes)

Deska Idiot sbírá kladné recenze a nové posluchače jako na běžícím pásu a tak přišla řada i na vydání třetího videoklipu k této desce. Videoklip nese název Planeta Praha a premiéru měl na release party k nejnovější desce BiggBoss labelu nesoucí název "Hangover" od Beatbustlers.

Těžko by někdo našel na desce osobnější skladbu než je právě "Planeta Praha", která také rozhodně patří k nejlepším trackům celého alba. Je tedy logické, že se tento povedený song plný životních osudů dočkal i videoklipu, v kterém může pozorný divák najít i hlavní hrdiny filmu Vejška, ve kterém track "Planeta Praha" také zazní. Jde již o třetí, tentokrát ryze dvoubarevný, videoklip k druhému sólovému počinu Vladimíra 518. Předcházely mu klipy "Nemám zájem" ft. Hugo Toxxx & Mike Trafik a geniálně zpracovaný klip "Kilovej bůh" s Jiřím Kornem a Romanem Holým. 

 

To, že refrén zpívá Martin Svátek, kterého můžeme mimo jiné najít i na zbrusu nové desce Resta a Fatta, a že produkci obstaral Mike Trafik dodám snad jen pro úplnost, jelikož většina lidí už desku Idiot slyšela. Videoklip vytvořil Pavel Raev, jehož spolupráce s Vladimírem 518 není rozhodně nic nového.

 

Takže pokud jste také zvědaví, jestli se v klipu objeví dětská láska Barbora F., tady je odpověď.  

 

 



Vrbicz

- pro Beatlife píšu od září 2012

- soustředím se hlavně na česko-slovenskou scénu a poslední dobou hlavně představuji novinky

-kontakt: Vrbicz@beatlife.cz

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory