čtvrtek, 31 říjen 2013 22:29

Zverina a jeho další klip z chystané desky!

Written by 
Rate this item
(4 votes)

Slovenský raper Zverina vypustil další klip z jeho nové desky "Umelecke delo", tentokrát s punkovou kapelou Smola a Hrušky, která je známá například také ze spolupráce s raperem DNA. Klip má název "Televizne Noviny".

Album "Umelecke delo", jehož název vymyslel funkční veterán Vec, vyjde 5. listopadu 2013 a podle doposud vydaných tracků se máme na co těšit a recenze tohoto alba naši redakci nemine. Známe všichni Zverinu a všichni víme, že je to raper známý svojí šíleností a humorem v písničkách a ani toto album by nemělo býti výjimkou. Sám Zverina slibuje, že album bude "ujebané" a fanouškům vzkazuje, že bez zakoupení originální desky vám unikne spousta spojitostí, které jsou uvnitř alba. Album bude také hojné na hosty, kterými budou například Rest, Vec, Danosť,Supa, Separ, Delik, kapela Smola a Hrušky a spousta dalších. Pro navnadění ke koupi jsou již nyní k poslechu tracky jakými jsou "Pre túto chvílu feat. Elpe (prod. DJ Wich)" nebo velmi zajímavý klip "Rapman"kde se jako host ukázal, v roli sobě vlastní, Boy Wonder. 

 

Klip "Televizne Noviny" je opět něco nového, je to track ve kterém se Zverina vydal trochu jiným, punkovým, směrem. Track na první poslech zaujme a sami poznáte, že spolupráce těchto dvou slovenských interpretů sedí. Je to rozhodně oživení a věřím, že i zarytý posluchač rapu si přijde na své.

 

 


 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory