středa, 22 únor 2012 07:51

Víte kdo hravě zvládne snowboarding i bez sněhu?...a ještě k tomu doma v obýváku?

Written by 

Prej ho zapomněli v průzračně modrém ledovci ve francouzských Alpách někdy před tisíci lety. Nikdo neví, kolik přesně mu může být let, ale prý je starší než džíny i soul… Není to ani Stig a ani Chuck Norris. Řeč je o malém snowboarďákovi Chuckbuddym!

Když já sem chodil do školy, tak sme si jeli finger boardy. O přestávkách .. o hodinách…furt sme to prostě drželi v prstech a když nebyl po ruce finger board, tak sme vzali zavděkem třeba i zapalovačem.

V roce 2006 však na svět přivedl britský profesionální snowboarder Joel Erith Chuckbuddyho a postavil tak před finger boardy těžkého konkurenta. Pan Zelený, Červený Žlutý, Modrý, Fialový, růžový, Bílý nebo pan Černý jsou minisnowboarďáci, vytvoření pro překonání všech možných snowboardových triků….

Podle oficiálního zdroje prý Chuckbuddy „jibuje jak Keegan Valaika a hází se s ním lépe než s frisbee. Chuckbuddies nejsou na baterky a jsou vytvořeni z měkké pružné gumy, díky které "rostou" (čím déle Chucka máte, tím více jeho gumové ruce povolují a dosahuje tak na další a další graby) „

Jak se jim to daří se můžete podívat na několika videích:

přečteno: {hits}1318{/hits} krát

 

Read 2887 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory