středa, 23 červenec 2014 00:00

Fresh Island Festival 2014 - největší plážový hip hop festival oznamuje první jména! Featured

Written by  Tz

Jediný Hip-hop plážový festival v Evropě, Fresh Island Festival 2014, společně se světoznámou módní značkou New Yorker, oznámily první vystupující. Jako první potvrdili svoji účast na festivalu Fresh Island Festival Method Man a Redman. Legendární duo vystoupí na krásné pláži Zrće na New Yorker stage. Chorvatsko, ostrov Pag, je ideální místo pro 3 denní festival, který bude probíhat 23. 7. – 24. 7. 2014.

Method Man a Redman se přidají k seznamu světoznámých účinkujících, kteří na festivalu vystupovali – Nas, Eve, Snoop Dogg aka Snoop Lion, A$AP Rocky, KRS One, Iggy Azalea.

Pro ochutnávku se koukni na video z minulého ročníku, které je výběrem těch nejlepších momentů. Fresh Island 2013 video. Pokud chceš být součástí festivalu v létě 2014, vyraz na pláž Zrće, Fresh Island Festival začíná 23. července 2014. Užij si plážový hip-hop festival pod sluncem v obklopení moře. Všechny kluby jsou vedle pláže. Hudební hvězdy festivalu budou vystupovat nejen ve dne, ale i večer pod hvězdami rozzářenou oblohou.

FIRST MINUTE REZERVACE NA: www.partykybl.cz/zrce/party-a-zabava/fresh-island-festival/ (official ticket reseller)


 

 

 

Read 3516 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory