sobota, 14 září 2013 00:00

Legendární street dance battle je zpět. Queens Style Zone tuto sobotu opět v Ostravě!

Written by  Tz

Příznivci pouličního tance mohou jásat. Ostrava bude opět hostit legendární street dance battle Queens Style Zone, a to již tuto sobotu 14. září 2013. Akce, kterou by si neměl nechat ujít žádný fanoušek hip hopu, house dance nebo dancehallu, se rychle blíží, proto si pojďme připomenout, na co se vlastně můžete těšit.

Menu letošního Queens Style Zone je opravdu lákavé, účast totiž přislíbili nejen tanečníci z různých koutů Česka a Slovenska, do Ostravy se také chystá poměrně početné zastoupení polských tanečníků. Battlovat se bude v kategoriích hip hop / house dance 2x2, dancehall 1x1, hype 1x1 a krump 1x1. Na své si tedy přijdou příznivci klasického hip hopu z 90. let, milovníci krásných tanečnic vlnících se do jamajských rytmů, ale také fanoušci energického a velmi zajímavého tanečního stylu krump.

 

Hlavními hosty budou tři úspěšné tanečnice, které budou posuzovat výkony jednotlivých tanečníků. Na Queens Style Zone totiž dorazí Ewa (Co Jest?! Crew, Polsko), Regina (The Zoo Clan, Rusko) a Alina (High Edition, ČR). O hudební a mluvený doprovod se pak postarají Dj Vladu (Roots Company) a Dj Lowa (Out Of Control, rádio Helax).

 

Akce proběhne 14. září 2013 v ostravském klubu Marley na výstavišti Černá louka od 16:00 hod. za podpory největšího českého hip hopu shopu Queens.cz. Určitě si udělejte čas a přijďte mrknout na jedinečné taneční výkony, prvotřídní zábava je zaručena. A zapojit se můžete také, i když si třeba netroufáte tancovat v battlu, akce totiž od 22:00 hod. pokračuje tradiční after party.

 

QUEENS STYLE ZONE 14

14. 9. 2013, Marley Ostrava (výstaviště Černá louka)

Start: 16.00 hod., vstup: 90 Kč

Info: www.facebook.com/queensstylezone

 

 


 

Read 3619 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory