pondělí, 09 květen 2011 07:35

3DH - Megareport z Meziboří Featured

Written by  720

dsc_7789.JPG

Je to tady, roztál sníh a první 3DHáčko se odehrálo opět v Mezáku. Co se událo a jaký to bylo vám napíšu po dlouhý době já, tomaass.
Nějak jsem tak vypozoroval, že mě většinou díky internetu nemaj moc rádi pořadatelé, komentátoři a různí takovýhle lidi, co dělají nějaký akce a nechápu proč, vždyť já jsem vždycky tak hodnej a nezapomenu připomenout, co lidem a mě vadilo, měli by mi za to spíš děkovat ne?
To ale necháme na později. Já jsem se na tenhle závod těšil jak malej kluk, protože čím jsem starší, povinností je víc, času je míň, na kole se svezu, oproti dřív, z řídka a hlavně, hlavně jsem si konečně pořídil poprvé za život čistokrevně sjezdovací kolo a nějak tak zprovoznil tu mojí dodávku do stavu, že by měla někam dojet. Vůbec přípravy v celým našem turnovským spoke.cz týmu byly velkolepý, už v tejdnu se zajelo do Rohozce pro sponzorský píva a ač ve čtyřech, vyrazili jsme stejně dvěma dodávkama i se stanem, ať máme depíčko a jsme taky jednou pořádně závodní.


V pátek to ráno nepřeháníme s nějakejma brzkejma odjezdama, Luďan dodělává ještě vnitřek dodávky, kterej v pátý verzi dostává novou lavici a otočnou sedačku a já si to zas jedu jen tak okolo 80ti, protože na pátej kvalt musím pošetřit nějaký ty peníze ještě.
Okolo 4 jsme na místě a je tu totálně plno, dole parkoviště plno, u nádrže plno, depíčko děláme nahoře na trávě, po mírnejch komplikacích s výrobou nájezdů stojíme i rovně. Vozit si svoje vlastní nájezdy je pro teplý, podle mě je to zajímavej kontest, kdo si líp vyrobí z podmínek každý lokace
Ukecávám kluky, abychom se šli svízt, protože oni už maj v rukách píva a že jsou líný a prej že to půjdem jen okouknout pěšky. Nevím, jestli je k něčemu dobrý popisovat trať, vždycky jsem to nějak tak dělal, jestli to někomu chybí, tak mi to napište, podle mě to stejně nikdo nečetl. Co se změnilo oproti loňsku vlastně taky ani nevím, protože si to nepamatuju, nahoře jsou prostě boule a zatáčky, pak jsou dvě velký boule a velká zatáčka a pak už jsou zase jen kameny a kořeny a jsi dole. Jak už jsem říkal, lidí je tu fakt dost, proto za dvě hodinky ježdění dáváme tak cca tři jízdy a poslední si to nějak tlačíme a někde koukáme, kde bychom to zítra nejlíp sjeli.

 

dsc_7735.JPG

 


Na co jsem se těšil nejvíc s koupí dodávky byla ta pohodička, kdy si zajezdím, žena zatím udělá večeři, rozloží spaní a já přijdu, poležím si s pívkem v dodávce a bude to pohoda. Samozřejmě mi to zase musel někdo překazit. I přes varování pár nespokojených lidí s dodacíma lhůtama koloshop.cz jsem byl poprvé nevěrnej Liborovi ze spoke (nový jméno bikestuffu) objednal si u nich sedlo a i přes to, že mi přišel mejl o tom, jak je všechno odesláno, se nestalo nic, balík jim leží zabalenej na krámu a já mám spicha se slečnou z koloshopu, která mi to předá osobně v Litvínově. Takže vymotat se z louky, kde už si každej rozložil depo, najít koloshopslečnu kdesi v Litvínově, zaparkovat zpátky, hell. Děkuji za předání, koloshop.cz never more, kamarádi mě varovali.
Okolo nás se zatím nahromadilo známých lidí, přijel dokonce Klauz, když už má doma tu stinkynu a má to kousek, Kotleta, Turbo, MT vyjel z Prahy stejně jako Láďa, ale když jsi pornostar všechno trvá dýl, držíme mu místo. Kousek pod náma kempuje zelenoružovák, vedle kluci z Liberce, nad náma Íček, posedět k nám přichází Kubajsz, no je tu každej na koho si vzpomeneš, prostě tu chuť konečně někam vyrazit mělo hodně lidí.

Dole jedou kytary, my dojídáme maso, prošvihnutí magma hotelu mě mrzí, ale na místě už probíhá exibice v podání Růžováka a Zeleňáka, budou teď vystupovat jako nesmrtelný duo zřejmě všude, odvoz sanitkou z vyhlášení 3DH ani jednoho nijak nepoznamenal, jsou moc. Vlastně jsem teď pochopil, že je in říkat strop, jsou strop, oni jsou ale tak strop nějakýho mrakodrapu, vítězové párty a druhej den jedny z nejlepších na kole, to je na mým žebříčku nejvejš. Probíhaj nějaký panáky, píva, který tady mají zelený, měchy padá ze stolu, buba padá z měchyho, doktor šije bubu, buba má sešitou hlavu. Já jsem naprosto spokojenej, že je to konečně tady, závody, píva, známý lidi, teplo, kemp, ach, ze zkušeností poznám, kdy by druhej den už nešlo jezdit, tak dáváme zelený pívo a jdeme spát.
Ráno se neflákáme a jdem hned na první lano, závoduchtivci se s tím taky neflákaj a jdou si na dvě hoďky postát do fronty na registraci. Když po dvou hodinách přijdou jezdit a fronta na vlek je až k lesu, vzdáváme to. Na registraci zjišťujem, že lidí je tu okolo 300 slovy TŘISTA, to jde! Fronta byla kvůli vyplňování papírů a týpek u kompu jel, jak nejrychlejc uměl, kdo má podepsáno, už příště nemusí, takže se koukejte zaregistrovat přes net.
Dáváme oběd a čekáme, kdy přijde měřák, protože u 3DH člověk nikdy neví, při kombu EM RUDÉNKO (ano je tu) a 3DH už neví ani člověk, ani pes, ani nikdo. Dozvíš se třeba, že člověk co jde po stráni, nenese kosu, ale je to poma, že nějakej jeho kámoš oslavil 50 a on mu složil báseň, od kdy do kdy se vyráběla škoda 1203, ale kdy doprdele kdo jede a od jakýho se jede čísla, nevíš nebo to splyne v miliónu keců za vteřinu. Za hlášku „horská službááá, horská službááá, máme tu jedno vyhozený rameno a pokračujem soutěží, kdo dohodí ramenem dál“ bych Ti fakt už dal dělo, protože ten týpek, co stál vedle Tebe s rukou na kaši to udělat nemohl. Nepřijde mi to vtipný, nemám Tě rád, postrádám smysl týhle osoby, komentátor by měl podávat důležitý informace, pomáhat lidem a nakonec pak bavit lidi, né lidi srát, dělat debilní fóry a místo informací o závodě mlejt o sobě a škodě 1203. Snad se Márvin zase na další 3DH navrátí.

dsc_7803.JPG

 

celý článek najdete na webu 720.cz

 

přečteno: {hits}775{/hits} krát

Read 4498 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory