úterý, 02 červenec 2013 11:27

S letními hity se roztrhl pytel i letošní léto!

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Po loňském úspěchu Egova letního hitu, který se v některých klubech hrál ještě i v zimě, se objevilo na scéně mnoho dalších letních songů. Některé se povedly více, některé méně, ale to hlavní je, že další stále přibývají. O trojci zatím posledních letně naladěných pecek se postarali DeFuckTo, Reginald & Mio a třetí věc spáchali Renne Dang s Maměnem.

 

 

V pátek zveřejněný klip od DeFuckTo - U mě dobrý  jsme mohli zhlédnout kvůli technickým problémům až o pár dní déle, než se původně plánovalo. I tak nový song s Headdyho produkcí nejen že naladí na správnou letní vlnu, ale také opět připomíná, že se blíží nová deska této zlínské skupiny. Album je ohlášeno na podzim letošního roku a nový letní song je už druhá věc z této chystané desky. První ochutnávkou byl videoklip se slovenským raperem Kalim - Andělé a Démoni. Oba klipy vznikly pod klapkou OpticalPro.

 

 

 

Od moře se teď přesuneme k bazénu a k další letní pecce, která dorazila z Mělníka. Reginald a Mio minulé úterý představili videoklip Dáme párty. Tato pecka má za necelý týden více jak čtvrt milionu zhlédnutí a i to nasvědčuje tomu, že by tato věc nemusela zapadnout v řadě ostatních letních hitů.

 

 

 

Do třetice trochu letní pohody navozují Maměn a Renne Dang se svou vyletněnou věcí Neřeším nic. Maměn, známější spíše jako producent, tentokrát zvládl rapovat a ještě vysamplovat dobrý podmaz pod tuto pecku.

 

 

 

Vrbicz

- pro Beatlife píšu od září 2012

- soustředím se hlavně na česko-slovenskou scénu a poslední dobou hlavně představuji novinky

-kontakt: Vrbicz@beatlife.cz

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory