středa, 10 červenec 2013 15:40

Mac Miller v novém klipu Gees!

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Tenhle mladý rapper šokuje. Nebo spíše jeho studio? Každopádně nové video ke klipu Gees je naprosto odlišné od jeho stylu. Samozřejmě je kontroverzní, jako celé jeho poslední album.

Snaží se v něm ukázat i svou jinou polohu. Tímto si určitě získá nové fanoušky, kteří se neztotožňují s jeho předchozím „free“ rapem. Ozývá se však i dost takových, kteří jsou pro, aby se z Millera stal zase ten, kterého tak dobře znají a kterého si oblíbili. I přes negativní hlasy jeho poslední album Watching Movies with the Sound Off sklidilo velký ohlas.

 

Ale zpět ke klipu. Jednoznačně propracované video, grafika. Exkluzivní herecký výkon. Skvělý rap. Tohle vše Vám klip nabízí. Jen je v něm Miller jiný než ho všichni znají. Jistě, pořád je to ten bláznivý rapper, ale posunul se o velký kus dál. V klipu se představil i ScHoolboy Q. V jeho posledním albu najdete různé věci, jako by si zkoušel, co všechno dá. Klipy jsou 100% odlišné. Porovnejte sami. Videa zveřejněná níže jsou právě z jeho zmiňovaného alba Watching Movies with the Sound Off.

 

Tour

V současnosti je Miller na své tour. Nedávno uveřejnil video ze svého koncertu v Londýně. A i přes velké diskuze o tom, jestli se má rapper vrátit zpět ke své původní tvorbě, nebo zůstat u této nové, všem ukázal jak je schopný tyto „dvě strany“ skloubit do jedné.

 


http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory