neděle, 28 duben 2013 19:24

Toto je BoyBand!!! – Zlín, Golem Featured

Written by  ZBŽ

V sobotu 20. 4. 2013 otřásaly zlínským Golemem mocné beaty z dílny Ty nikdy labelu. V rámci své tour k nové desce Best of, tu koncertovali chlapci z BoyBandu, Idea a Boy Wonder. Přidal se k nim taky Rest a samozřejmě jejich dvorní DJ’s Fatte a Inphy. Klub zrovna nepraskal ve švech, ale atmosféra byla i přes to nadupaná.

Publikum nažhavili pár peckama nejen z Premiéry Restovski a DJ Fatte. Rest pak chvíli fungoval i jako super barman, když potěšil pár fans v první řadě panáky Jägera, kterého čepoval přímo na pódiu. Pak už na stage naběhli Idea s Wonderem. Beaty jim pouštěl Inphy, který má na svědomí třeba tracky Úžasňáci, Lady Carneval, Narcis, Jednou nás budou hrát, mami a Konec, z jejich debutového alba Best of. ŠBoy pro úplnost přidal taky pár věcí ze Špinavého poeta a ti, co se o něm chtějí dozvědět trochu víc, najdou pod článkem krátký rozhovor. Publikum dostalo pořádnou dávku jejich energie a blázni z TNKDLBL zase dokázali, že patří mezi „best of“ české hip hopové scény. Koho zajímají taky fotky a videa z koncertu, najdete je na facebook stránce Beatlife.cz

 

Zdravíme tě Wonder. Tak co dnešní koncert, publikum, atmosféra..?
Publikum jakože vpohodě, možná ještě lepší než minule. Myslím, že to bylo ok…Počkej, ty to bereš jakože fakt normálně rozhovor? Kurva. Tak v tom případě ano, byl to dobrý koncert.

Patří některý z CZ/SK klubů k tvým oblíbeným?
Tak třeba tady ten klub, byl jsem tu už jednou předtím, a jakože mega „vibrejšns“ tu mají. Jinak mám taky rád Melodku no…Na Slovensku nemám přímo oblíbený klub, mám rád určité destinace, města..Mám fakt rád východ, jakože Košice a Prešov, to je srdcovka. Překvapila mě taky Bratislava, no a první koncert s Boybandem jsme měli v Prievidzi a byl asi možná i nejlepší. Fakt mám rád východ a samozřejmě Trnavu, ale tak to je jasné.

Nad tvými rýmy zůstává často rozum stát, takže by mě zajímalo, jestli máš nějaké oblíbené místo k psaní textů.
Tak teď se snažím vymyslet nějaké zvláštní místo...doma no, prostě doma. Ať jsem doma tam, nebo tam, nebo tam, tak jsem prostě doma.

Na tvojí facebook stránce jsi zmiňoval, že by měl vyjít v blízké době klip, prozradíš nám víc?
Zítra vyjde klip, zítra je co, neděle? Tak pozítřku, v pondělí. Ne můj, ale od Tono Suchota, s ním mám tu věc Nezvaný host. Z Boybandu a Špinavého poeta určitě taky ještě něco bude, ale kdy přesně se neví.

Určitě se chystáte s celým labelem na letošní Hip hop kemp, připravujete se nějak speciálně?
No jasné, každé ráno dělám 28 kliků a 45 dřepů.

Nezodpovězenou otázkou zůstává, jak moc vážně Wonderovy odpovědi můžeme brát. Rozhovor se odehrál až po koncertu v časných ranních hodinách a atmosféra byla už značně uvolněná :)

 


 

 

 

 

 

přečteno: {hits}1970{/hits} krát

Read 3485 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory