pondělí, 01 srpen 2011 08:02

Time for street dance vol.6 Featured

Written by  Ecko

http://www.beatlife.cz/images/stories/obrazky_k_clankum/tsfd6report.jpgS tancem to není v lázeňském centru, Karlových Varech nijak valné. V podstatě stejně jako s ostatními hip hopovými elementy. V sobotu 23.7. to ale v areálu Varského koupaliště Rolava vypadalo jinak. Domácí Rappresent krů nám na toto datum přichystala již šesté pokračování taneční akce, TIME FOR STREET DANCE VOL. 6 , kde diváci mohli shlédnout jak jednotlivé exhibice, tak oblíbený taneční battle, ať už jednotlivců, párů nebo celých crew.

Součástí programu byli také speciální hosté, BBoy Pluto, Ukrainský účastní Red Bull BC ONE 2010, Rossa (Survivals) a Mandy ze Semtex Sqad. Role DJ se během dne chopil domácí Beebr (Reppresent crew) a také skvělí DJ Australan, který na mě z gramcema udělal skutečně silnej dojem. I přez přízeň počasí si ale na akci nenašlo cestu moc diváků, mejdan tohoto formátu by si rozhodně zasloužil mnohem větší návštěvnost lidí, kteří by navodili téhle breakové sešlosti patřičnou atmosféru a vyhecovali tanečníky k ještě lepším výkonům.


Rozhodně bych měl zmínit i sponzory tohoto sobotního odpoledne, kterým nás prováděl Jirkáč (Rappresent) co by speaker, Rappresent Crew, město Karlovy Vary, Snowbitch (K1X, Zoo York), Euronics, Liapor a PyroKV. Těmto všem patří velkej dík za podporu TFSD 6. Jak to celé zhruba vypadlo si můžeš udělat obrázek právě zde, pomocí tohoto fotoreportu.

Kvalita bohužel mojí nepřipraveností není nijak moc valná, ale chybami se člověk učí a lepší než kopanec do zadku, nebo ne? výsledky TFSD vol.6 - 1.place : 1vs1 (junior) - Kulikluk ( Rappresent crew) 2vs2 - Honza,Mike (Pentifull crew ) crew/crew - Pentifull crew

 

Read 5016 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory