úterý, 21 únor 2012 16:20

Rozhovor s Rammbym Featured

Written by  D-Toc

Již dříve jste si o něm zde na beatlife.cz mohli něco dozvědět, dočíst a zjistit a dnes jsme se ho zeptali na pár otázek, konkrétně MCho, který si říká Rammby

Ahoj, jak to de?
Zdravím ,užívám si života jako každý nový den po boku mé slečny a nového přírustku Angie - (pes)

Díky za pár minut času no a vrhnem se na věc... sice o tobě se mohli čtenáři a fanoušci portálu beatlife.cz něco dozvědět dříve, ale nás zajímá kdo jsi?
Zajímavá to otázka (smích). No co bych sdělil – Jsem vyrovnaná osoba zapálená do rapu , hlavně do svojí muziky . Rád tvořím hudbu pro lidi ,kteří mě poslouchají – není jich dost , ale to už je jen na mě abych to změnil . Jinak mě těší , že mě lidi poslouchají i přesto že se mi rozpadla crew – a tím to bych chtěl všem fanouškům poděkovat.

Nedávno si vydal jeden projekt... o co jde a kde si to můžeme poslechnout či stáhnout?
Ano to je pravda. S Mladoboleslavským producentem Imhotepem připravujeme DEMO REVOLUCE TVORBY,který bude volně ke stažení na našich stránkách facebooku 16.3. 2012 . Vydali jsme promotrack - GLOBÁLNÍ REVOLUCE a singl – VOLOVINA.

No a jaké jsou tvé plány do budoucna? Plánuješ něco vydat?
Plány jsou od prvního kroku jasné – prorazit republikou a do budoucna vydat LP s Imhotepem,jelikož jeho styl je pro mě to pravé ořechové.

Jaký je tvůj názor na nynější českou hip-hop scénu, ať už underground nebo mainstream?
Dnes ,když se podíváš okolo sebe, tak se nestačíš divit kolik vlastně je po český republice raperů. Nechci to nějak podrobnějš rozebírat.

Je zde někdo či něco, co se ti na české scéně líbí a někdo či něco, co se ti na české scéně nelíbí?
Tak to je jednoduchá otázka . Dám jen pár tipů - baví mě tvorba Resta ,Strapa,Smacka a Majka Spirita z těch známějších,ale rád zabloudím na bandzone ,kde jsem narazil na Coldu a...vyrazil mi dech ! A co se mi nelíbí na české scéně ? (opět smích ) . Když se vrátim o pár let zpět,tak musím narazit na Killaze ,se kterým sem bohužel spolupracoval . Proč bohužel ? Dřív byl normální kluk ,ted si hraje na něco ,co opravdu není a to mě fascinuje . Přijde mi, jako kdyby střílel svým fans nějaký oblbováky ,jsou najivní .

Je nějaký konkrétní cíl, který by si chtěl ve své kariéře dosáhnout?
Tak konkretní cíl nemám … jsem rád za každý ucho co poslechne mou tvorbu a to mi k životu stačí .

Věnuješ se ještě něčemu jinému, než rapu?
Ne ne..jen práci, své holce a tvorbě .. Dříve jsem hrál fotbal , ale kvůli operaci toho už moc nenaběhám. Vlastně díky vykolejení z fotbalu jsem začal tvořit rap, takže k něčemu to dobrý bylo ne ?

A co freestyle rap? Jaký k němu máš vztah?
Freestylem se nezabývám, ale dost mě baví ! Třeba tady u nás na Dobříši kluk přezdívaný Hřib se tomu věnuje a rád bych ho prosadil v klubech, kde by ze začátku vystupoval jako předkapela mí show .

No a chceš něco na závěr říct všem fanouškům, posluchačům a čtenářům beatlife.cz?
Fanouškům a posluchačům bych chtěl ještě jednou poděkovat, za to že je baví to co dělám a čtenářům beatlife.cz bych rád sdělil , že tohle je jen začátek mého nového startu a že ještě o mě toho dost uslyšíte a tobě velký díky za rozhovor !

přečteno: {hits}1316{/hits} krát

Read 3283 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory