pondělí, 13 červenec 2015 16:05

Hlavní stage Let It Roll Open Air nabídne nejsilnější line up v historii festivalu! Featured

Written by 

V posledních letech patřila hlavní stage festivalu Let It Roll labelům Ram Records a Hospital Records. Rok 2015 však přináší několik změn. V letošním roce nabídne Let It Roll Main stage světoznámá jména současné drum and bassové scény, zastupující široké spektrum subžánrů, od mainstreamu po tvrdší neurofunk.

I v letošním roce se můžeme těšit na velkolepou hlavní stage, která svým designem vždy poodkryje část festivalového příběhu. Na vzhledu hlavního pódia pracuje nepřetržitě celý rok tým designérů, dramaturgů a techniků. I tentokrát se dočkáme zahajovacího ceremoniálu, který proběhne v pátek a sobotu, do kterého se tentokrát mohou zapojit samotní návštěvníci.
 
Během pátečního večera nás na Let It Roll Main stagi čeká návrat dvou velkých legend. Po několikaleté pauze se k drum and bassu vrátil neurofunkový producent SPOR! V České republice nevystoupil více než 6 let a je nám velkou ctí, že si ho české drum and bassové publikum může užít právě na Let It Roll Open Air 2015.
 
DJ Zinc je druhou legendou, která se opět vrací na světovou drum and bassovou scénu. Po dlouhých letech, kdy se věnoval bass music s rychlostí kolem 120 BPM, vystoupí v klasickém jungle - d&b setu, jak si ho pamatujeme z dřívějších dob. 
 
Tyto dvě jména jsou však jen část nabitého pátečního line upu, který dále nabídne jednoho z nejznámějších drum and bassových producentů současnosti, zástupce RAM Records Wilkinsona. Otce tvrdého neurofunku a techtestepu Ed RusheDC BreaksMetrika, Etherwooda, českého nadějného producenta Madface. Celou stage uzavírá promotér festivalu, osobnost české drum and bassové scény DJ Suki.\
 
Sobotní line up hlavní stage letního Let It Rollu otevře svým liquidfunkovým setem slovenská producentka Changing Faces, v liquidfunku zůstaneme i společně s Hybrid Minds. Další jména snad není třeba ani představovat, protože složení Andy C, Noisia, High Contrast, Friction a Audio mluví za vše. Sobotní večer uzavře oblíbený český producent A-Cray!
Read 2879 times
13

facebook.com/trinacty

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory